[:ca]Garnatxa, Ull de llebre i Cabernet Sauvignon, al nou vi ‘Gra de Sorra’[:es]Garnacha, Tempranillo y Cabernet Sauvignon, en el nuevo vino ‘Gra de Sorra’[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180112 GraSorra grup

[:ca]Garnatxa de Lagravera, Ull de Llebre de Mas Blanc i Jové i Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars són els raïms dels vins base que configuren el cupatge del primer Gra de Sorra

Els cellers lleidatans Lagravera d’Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau, el seu distribuïdor Jordi Hortet de Casa Badio, i la consultoria de comunicació gastronòmica Como Pomona van presentar la setmana passada el cupatge del nou vi Gra de Sorra que, de forma altruista, elaboraran aquest 2018 a benefici d’Afanoc. El xef i propietari de L’Espurna, Jordi Vidal, va oferir el seu restaurant per a poder fer una presentació a la premsa dels tres vins base que cada celler ha aportat, així com el cupatge final que ha realitzat Ivà Gallego, enòleg de Lagravera.

Lagravera ha aportat una Garnatxa 2017 que destaca per ser “molt fresca i fruitosa. Amb aromes de fruites vermelles, magranes i pebre blanc molt evidents donada la seva joventut, amb un taní molt rodó, ben posat i golós”, segons el director del celler d’Alfarràs (Subzona Segrià – DO Costers del Segre).

Per la seva banda, Mas Blanch i Jové ha fet un Ull de Llebre 2017 “color rubí intens, molt afruitat. Surten aromes de fruita vermella, cireres i móres. En boca és carnós, potent, amb unes notes vegetals, afruitades i un toc d’espècies final”, puntualitzà Sara Jové, propietària del celler de la Subzona Garrigues.
Núria Bigorra de Terrer de Pallars (Subzona Pallars) explicà que el seu Cabernet Sauvignon 2017 va ser “veremat a mà, i ha fet maceració prefermentativa durant quatre dies. És un vi amb frescor i molta fruita”.

Gallego va explicar que el resultat final d’aquest cupatge ara es criarà durant uns mesos en bóta de roure. Però que ja podem constatar que es tracta d’un vi “amb molta força, caràcter meridional i de zona benevolent amb hores de sol”.[:es]Garnacha de Lagravera, Tempranillo de Mas Blanc i Jové y Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars son las uvas de los vinos base que configuran el coupage del primer Gra de Sorra

Las bodegas leridanas Lagravera de Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau, su distribuidor Jordi Hortet de Casa Badio, y la consultoría de comunicación gastronómica Como Pomona presentaron la semana pasada el coupage del nuevo vino Gra de Sorra que, de forma altruista, elaborarán este 2018 en beneficio de Afanoc. El chef y propietario de L’Espurna, Jordi Vidal, ofreció su restaurante para poder hacer una presentación a la prensa de los tres vinos base que cada bodega ha aportado, así como la mezcla final que ha realizado Ivà Gallego, enólogo de Lagravera.

Lagravera ha aportado una Garnacha 2017 que destaca por ser “muy fresca y frutal. Con aromas de frutas rojas, granadas y pimienta blanca muy evidentes dada su juventud, con un tanino muy redondo, bien puesto y goloso “, según el director de la bodega de Alfarràs (Subzona Segrià – DO Costers del Segre).

Por su parte, Mas Blanch i Jové ha hecho un Tempranillo 2.017 “color rubí intenso, muy afrutado. Salen aromas de fruta roja, cerezas y moras. En boca es carnoso, potente, con unas notas vegetales, frutales y un toque de especias final “, puntualizó Sara Jové, propietaria de la bodega de la Subzona Garrigues.

Nuria Bigorra de Terrer de Pallars (Subzona Pallars) explicó que su Cabernet Sauvignon 2017 fue “recolectado a mano, y ha hecho maceración prefermentativa durante cuatro días. Es un vino con frescura y mucha fruta “.

Gallego explicó que el resultado final de este coupage ahora se criará durante unos meses en barrica de roble. Pero que ya podemos constatar que se trata de un vino “con mucha fuerza, carácter meridional y de zona benevolente con horas de sol”.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats