[:ca]Barahona, cursos de cuina i salut[:es]Barahona, cursos de cocina y salud[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]Les dietes, mites i nous objectius, i Sopes, brous i cremes nutritives són els dos cursos amb els quals l’aula de cuina saludable Antonieta Barahona comença l’any els dies 18 i 26 de gener, respectivament.

El mes de febrer, el centre dedicarà els seus tallers a Woks saludables; Pastisseria de la cuina saludable; Cuina Italiana; Món de la xocolata; i Cuina Japonesa. Cuina per a convidats; Cuina Vegetariana i Dinars de plat únic; Sopars lleugers; i Com preparar un brunch, seran els cursos del març que tancaran aquest primer trimestre. Barahona també ha programat un taller de Cuina Infantil de Carnestoltes el dia 25 de febrer.[:es]Las dietas, mitos y nuevos objetivos, y Sopas, caldos y cremas nutritivas son los dos cursos con los que el aula de cocina saludable Antonieta Barahona comienza en los días 18 y 26 de enero, respectivamente.

En febrero, el centro dedicará sus talleres a Woks saludables; Pastelería de la cocina saludable; Cocina Italiana; Mundo del chocolate; y Cocina Japonesa. Cocina para invitados; Cocina Vegetariana y Comidas de plato único; Cenas ligeras; y Cómo preparar un brunch, serán los cursos del marzo que cerrarán este primer trimestre. Barahona también ha programado un taller de Cocina Infantil de Carnaval el día 25 de febrero.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats