[:ca]Milmanda, millor blanc amb fusta[:es]Milmanda, mejor blanco con madera[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]Milmanda, el vi blanc més preuat de la família Torres, continua sent un dels millors vins d’Espanya segons els periodistes. En la VIII edició dels Premis als Millors Vins i Espirituosos d’Espanya que atorga l’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi (AEPEV), aquest vi de la DO Conca de Barberà de l’anyada 2012 ha estat escollit, per segon any consecutiu, com a Millor vi blanc amb fusta.

De les 1055 marques proposades en la primera fase, 184 van passar a la final. Van participar en la votació a doble volta el 90% dels membres de l’associació. El palmarès 2016 inclou un total de 24 vins i 6 espirituosos.[:es]Milmanda, el vino blanco más preciado de la familia Torres, sigue siendo uno de los mejores vinos de España según los periodistas. En la VIII edición de los Premios a los Mejores Vinos y Espirituosos de España que otorga la Asociación Española de Periodistas y Escritores del Vino (AEPEV), este vino de la DO Conca de Barberà de la añada 2012 ha sido elegido, por segundo año consecutivo, como Mejor vino blanco con madera.

De las 1.055 marcas propuestas en la primera fase, 184 pasaron a la final. Participaron en la votación a doble vuelta el 90% de los miembros de la asociación. El palmarés 2016 incluye un total de 24 vinos y 6 espirituosos.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats