[:ca]Raviolis de caragols, Vedella fumada, Formatges i Pastís de pera i caramel al Roi Chambertin[:es]Raviolis de caracoles, Ternera ahumada, Quesos y Tarta de pera y caramelo en Roi Chambertin[:en]Snails Ravioli, Smoked beef, Cheeses and Pear and caramel tart[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

MenuCorder

[:ca]El menú del sopar du Roi Chambertin va anar a càrrec del xef Gan Chern Hwei i el seu equip del Castel de Très Girard i es va obrir amb Gougères amb Époisses –un tipus de profiterols salats amb formatge– com aperitiu.

L’entrant de la nit van ser els Raviolis de caragols amb salsa de bou a l’estil de la Borgonya; mentre que el plat principal fou Espatlla de vedella fumada acompanyats de puré de patates i verdures de temporada. Abans de les postres, tal com és costum a França, uns formatges Chez Gaugry. El menú es va tancar amb un pastisset de pera i textures de caramel i sal. Els Petits Fours a l’hora del cafè van acomiadar aquest sopar que va estar maridat amb diferents vins Greve Cranbertin de l’anyada 2005, així com dels cellers de la Champagne, convidats a la trobada.

[:es]El menú de la cena en Roi Chambertin corrió a cargo del chef Gan Chern Hwei y su equipo del Castel de Très Girard y se inició con Gouges con Époisses -un tipo de profiteroles salados con queso- como aperitivo.

El entrante de la noche fueron los Raviolis de caracoles con salsa de buey al estilo de la Borgoña; mientras que el plato principal fue Espalda de ternera ahumada acompañada de puré de patatas y verduras de temporada. Antes de los postres, como es costumbre en Francia, unos quesos Chez Gaugry. El menú se cerró con un pastelito de pera y texturas de caramelo y sal. Los Petit Fours a la hora del café despidieron esta cena que se casó con diferentes vinos Greve Cranbertin de la cosecha 2005, así como de las bodegas de la Champagne, invitadas al encuentro.

[:en]The menu of the Roi du Chambertin dinner was cooked by Chef Chern Hwei Gan and his team of Castel de Très Girard and it began with Gouges Époisses -a type of salty profiteroles with cheese- as an appetizer. The starter of the night were the snails ravioli with ox sauce made in the Burgundy style; whilst the main course of was smoked beef back accompanied with mashed potato and seasonal vegetables. Before the dessert, as usual in France, some Chez Gaugry cheeses. The menu closed with an small pear cake and textures of Caramel and salt. The Petits Fours at coffee time said goodbye to this dinner that was paired with different Greve Cranbertin wine (2005 vintage), as well as to the cellars of the Champagne that had been invited to the meeting.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats