AmetllesAlmendras

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’ametlla és el fruit sec amb major contingut en fibra, que facilita i regula el trànsit intestinal, evitant l’estrenyiment i prevenint malalties cardiovasculars.
És una font important de minerals com el calci, necessari per a la formació i manteniment d’òssos i dents, el magnesi, el potasi, el coure, el fòsfor i el zinc. Es tracta d’un fruit amb alts nivells d’àcids grassos insaturats, que suposen el 93% del total de greixos. El més important és l’àcid oleic; el seu consum freqüent ajuda a disminuir els nivells de colesterol total i colesterol “dolent” o LDL al mateix temps que augmentem el colesterol “bo” o HDL. En ser un aliment d’origen vegetal, l’ametlla no conté colesterol. Pel seu alt contingut en vitamina E, proporciona una dosi extra d’antioxidants jugant un paper important en la prevenció de malalties coronàries i càncer. Una ració d’ametlles de 30g aporta el 50% de la quantitat diària recomanada de vitamina E. També conté vitamina B6, però en menor quantitat.La almendra es el fruto seco con mayor contenido en fibra, que facilita y regula el tránsito intestinal, evitando el estreñimiento y previniendo enfermedades cardiovasculares.
Es una fuente importante de minerales como el calcio, necesario para la formación y mantenimiento de huesos y dientes, el magnesio, el potasio, el cobre, el fósforo y el zinc. Se trata de un fruto con altos niveles de ácidos grasos insaturados, que suponen el 93% del total de grasas. El más importante es el ácido oleico; su consumo frecuente ayuda a disminuir los niveles de colesterol total y colesterol “malo” o LDL al mismo tiempo que aumentamos el colesterol “bueno” o HDL. Al ser un alimento de origen vegetal, la almendra no contiene colesterol. Por su alto contenido en vitamina E, proporciona una dosis extra de antioxidantes jugando un papel importante en la prevención de enfermedades coronarias y cáncer. Una ración de almendras de 30g aporta el 50% de la cantidad diaria recomendada de vitamina E. También contiene vitamina B6, pero en menor cantidad.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats