[:ca]Alto Siós, un dels cinc premiats espanyols al Syrah du Monde[:es]Alto Siós, uno de los cinco premiados españoles en el Syrah du Monde[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

alto_sios_2014_mid_res

[:ca]El vi Alto Siós 2015, vi referència del celler lleidatà Costers del Sió (DO Costers del Segre -subzona Artesa) ha estat un dels cinc vins espanyols elaborats amb raïm Syrah que han estat mereixedors de medalla a la darrera edició del concurs internacional Syrah du Monde. Així la 13a edició d’aquesta competició internacional, celebrada al Castell d’Ampuis (França), ha premiat amb medalla de plata el vi Alto Siós 2015 d’aquest celler de Balaguer.

El jurat format per 100 membres experts va tastar, durant dos dies, 309 mostres procedents de 25 països, amb un rigorós protocol de tast a cegues.

El concurs està organitzat per Foro Oenologie i compta amb un equip de professionals amb més de quinze anys d’experiència. Les consignes d’aquest concurs són la diversitat i la qualitat.

ALTO SIÓS 2015

Alto Siós és un vi negre elaborat amb la varietat syrah, considerat per molts el vi emblema del celler. Una mostra de la cura i la dedicació amb la qual es treballen les vinyes al llarg de l’any i fruit de la selecció dels millors gotims. [:es]El vino Alto Siós 2015, vino referencia del bodega leridana Costers del Sió (DO Costers del Segre -subzona Artesa) ha sido uno de los cinco vinos españoles elaborados con uva Syrah que han sido merecedores de medalla en la última edición del concurso internacional Syrah du Monde.

Así la 13ª edición de esta competición internacional, celebrada en el Castillo de Ampuis (Francia), ha premiado con medalla de plata el vino Alto Siós 2015 de esta bodega de Balaguer.

El jurado formado por 100 miembros expertos probó, durante dos días, 309 muestras procedentes de 25 países, con un riguroso protocolo de cata a ciegas.

El concurso está organizado por Foro Oenologie y cuenta con un equipo de profesionales con más de quince años de experiencia. Las consignas de este concurso son la diversidad y la calidad.

Alto Siós 2015

Alto Siós es un vino tinto elaborado con la variedad syrah, considerado por muchos el vino emblema de la bodega. Una muestra del cuidado y la dedicación con la que se trabajan los viñedos a lo largo del año y fruto de la selección de los mejores racimos.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats