[:ca]Jornades i degustació a Tastavins de Juneda[:es]Jornadas y degustación en Tastavins de Juneda[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

IMG_7199

[:ca]Afanoc portarà el vi solidari Gra de Sorra

Afanoc, amb el vi Gra de Sorra, serà l’entitat solidària convidada a la Fira Tastavins de Juneda que aquest dissabte, dia 29 de juny, coorganitzen l’Associació Tastavins de l’Ajuntament de la localitat. Un total de 21 cellers, fonamentalment lleidatans, i vuit productors de proximitat es donaran cita en una jornada de jornades tècniques, degustació i música. 

Xavier Navarro, representant de Tastavins de Juneda, explica que “volem promocionar tot el producte de proximitat, i les set parades que oferiran menjar són de la zona”.

Navarro afegeix que “des de Tastavins, també volem agrair la bona resposta que vam rebre per part de l’Ajuntament per coorganitzar la fira i que ha sol·licitat l’ajut de la Diputació de Lleida per la infraestructura de la mostra”. D’altra banda, l’associació garriguenca també ha comptat amb la col·laboració de la DO Costers del Segre en la logística de les copes.

La diada comptarà amb dues xerrades de tipus tècnic entre les 10 i les 13 hores. La primera estarà dedicada a “La biodinàmica com a eina de regeneració dels sòls agrícoles”, amb Miquel Garcia i Pilar Salillas de Lagravera, i David Baixas de Mas Regany. La segona, “La dona en el món del vi”, amb Zoltan Nagy, Gemma Plaza i Sara Pérez.

L’obertura de la zona de degustació de vins i tapes de proximitat està prevista a partir de les 18 hores i fins a la mitjanit, amb música en viu i dj.[:es]Afanoc llevará el vino solidario Gra de Sorra

Afanoc, con el vino Gra de Sorra, será la entidad solidaria invitada a la Feria Catavinos de Juneda que este sábado, día 29 de junio, coorganizan la Asociación Tastavins del Ayuntamiento de la localidad.

Un total de 21 bodegas, fundamentalmente leridanas, y ocho productores de proximidad se darán cita en una jornada de jornadas técnicas, degustación y música.

Xavier Navarro, representante de Tastavins de Juneda, explica que “queremos promocionar todo el producto de proximidad, y las siete paradas que ofrecerán comida son de la zona”.

Navarro añade que “desde Tastavins, también queremos agradecer la buena respuesta que recibimos por parte del Ayuntamiento para coorganizar la feria y que ha solicitado la ayuda de la Diputación de Lleida para la infraestructura de la muestra”. Por otra parte, la asociación garriguenca también ha contado con la colaboración de la DO Costers del Segre en la logística de las copas.

El día contará con dos charlas de tipo técnico entre las 10 y las 13 horas. La primera estará dedicada a “La biodinámica como herramienta de regeneración de los suelos agrícolas”, con Miquel Garcia y Pilar Salillas de Lagravera, y David Baixas de Mas Regany. La segunda, “La mujer en el mundo del vino”, con Zoltan Nagy, Gemma Plaza y Sara Pérez.

La apertura de la zona de degustación de vinos y tapas de proximidad está prevista a partir de las 18 horas y hasta la medianoche, con música en vivo y dj.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats