[:ca]40 persones a la Verema Solidària de Gra de Sorra per a Afanoc a Mas Blanch i Jové[:es]40 personas en la Vendimia Solidaria de Gra de Sorra para Afanoc en Mas Blanch i Jové[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

61e239c7-1178-43f9-9974-4cba199f7ade

[:ca]
Verema, xafada de raïm, esmorzar i subhasta de dues obres de Gregori Iglesias

Una quarantena de persones han participat avui dissabte, dia 20 d’octubre, en la Verema Solidària que el celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles ha organitzat en el marc del projecte Gra de Sorra en benefici d’Afanoc.

La jornada que ha comptat amb una verema popular, altres activitats enoturístiques com el xafat i premsat del raïm o la visita al celler, i un bon esmorzar “que ha anat més enllà del migdia”, segons els organitzadors; s’ha tancat amb la subhasta de dues obres del pintor de Les Garrigues Gregori Iglesias que han recaptat altres 250 euros pel projecte.

El celler Lagravera va començar el programa de veremes col·laboratives amb les quals s’elabora el vi solidari Gra de Sorra el dissabte, dia 6 d’octubre. Terrer de Pallars a Figuerola d’Orcau, va prendre el relleu el dissabte, 13 d’octubre. Mentre que Mas Blanc i Jové de la Pobla de Cérvoles ha tancat avui aquest programa.

Aquesta és la segona edició del projecte del vi solidari Gra de Sorra que es va iniciar l’any passat amb un cupatge de Garnatxa de Lagravera, Ull de Llebre de Mas Blanc i Jové i Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars que va donar lloc a la primera anyada del vi. Unes ampolles que es comercialitzaran a partir d’aquesta tardor en benefici d’Afanoc. El projecte del vi solidari és una iniciativa dels cellers Lagravera d’Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, i Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau, la consultoria de comunicació enogastronòmica Como Pomona, i la distribuïdora de vins Casa Badio.

[:es]Vendimia, pisada de uva, desayuno y subasta de dos obras de Gregorio Iglesias

Unas cuarenta personas han participado hoy sábado, día 20 de octubre, en la Vendimia Solidaria que la bodega Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles ha organizado en el marco del proyecto Gra de Sorra a beneficio de Afanoc.

La jornada, que ha contado con una vendimia popular, otras actividades enoturísticas como el pisado y prensado de la uva o la visita a la bodega, y un buen desayuno “que ha ido más allá del mediodía”, según los organizadores; se ha cerrado con la subasta de dos obras del pintor de Les Garrigues Gregori Iglesias que han recaudado otros 250 euros para el proyecto.

La bodega Lagravera comenzó el programa de vendimias colaborativas con las que se elabora el vino solidario Gra de Sorra el sábado, día 6 de octubre. Terrer de Pallars en Figuerola d’Orcau, tomó el relevo el sábado, 13 de octubre. Mientras que Mas Blanc i Jové de la Pobla de Cérvoles cerró hoy este programa.

Esta es la segunda edición del proyecto del vino solidario Gra de Sorra que se inició el año pasado con un coupage de Garnacha de Lagravera, Tempranillo de Mas Blanc i Jové y Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars que dio lugar a la primera añada del vino. Unas botellas que se comercializarán a partir de este otoño a beneficio de Afanoc. El proyecto del vino solidario es una iniciativa de las bodegas Lagravera de Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, y Terrer de Pallars de Figuerola de Orcau, la consultoría de comunicación enogastronómica Como Pomona, y la distribuidora de vinos Casa Badio.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats