[:ca]Un dinar de maridatge amb 12 vins de Lleida obrirà la X Festa del Vi[:es]Un almuerzo de maridaje con 12 vinos de Lleida abrirá la X Fiesta del Vino[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

191019presentacio

[:ca]Quatre cuiners i dotze cellers de les set subzones diferents participen en l’activitat

Un dinar tertúlia amb el periodista i sommelier Ramon Francàs, amb quatre plats i dotze vins de les set subzones vitivinícoles de Lleida per a un total de 70 persones obrirà els actes de la X Festa del Vi de Lleida, el dissabte vinent, dia 27 d’octubre. Organitzat per la consultora de comunicació gastronòmica Como Pomona,

la trobada maridarà les propostes de quatre cuiners locals, amb els vins de dotze cellers diferents en el marc de la campanya 7 Vins, 7 Paisatges, que promociona la riquesa i varietat dels vins de Lleida així com el valor enoturístic del territori.

Ramon Tudela de Bonum No Rules, David Molina de Cràpula, Samantha Farré del restaurant Davall – Bo de Shalom de la Llotja, i Josep Ramon Cases de Sucre i Disseny d’Alcarràs són els cuiners d’aquesta trobada amb els vins DO Costers del Segre: Castell del Remei de Penelles (Subzona Urgell), Cérvoles de la Pobla de Cérvoles (Subzona Garrigues), Clos pons d’Albagés (Subzona Garrigues), Costers del Sió de Balaguer (Subzona Artesa), Lagravera d’Alfarràs (Subzona Segrià); L’Olivera de Vallbona de les Monges (Subzona Vall del riu Corb), Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles (Subzona Garrigues), Purgatori – Família Torres de Juneda (Subzona Garrigues), Raimat de Lleida (Subzona Raimat), Tomàs Cusiné del Vilosell (Subzona Garrigues), i Vila Corona de Vilamitjana (Subzona Pallars); i fora de la DO, Rubió de Sols (Vall del Montsec de Rúbies).

Així, cada plat del menú es degustarà amb tastets de tres vins diferents. Ramon Tudela iniciarà el festival amb un Arròs “mar, muntanya i horta” maridat amb els vins Saó Blanc (Macabeu i Garnatxa blanca) de Mas Blanch i Jové; el nou vi El Niu de la Cigonya de Raimat (Xarel·lo i Chardonnay), i Solsxarel de Rubió de Sols (100% Xarel·lo).

David Molina servirà un Pastís de truita de riu d’Alfarràs a l’estil Cràpula. Un plat que casarà amb el pallarès monovarietal Llabustes Chardonnay de Vila Corona; i els blancs amb criança en fusta: Cérvoles Blanc (cupatge de Macabeu i Chardonnay considerat millor vi de Catalunya als Premis Vinari 2018); Roc de Foc de Clos Pons (monovariental de Macabeu també reconegut al Vinari d’enguany).

Samantha Farré firmarà el plat de carn de la trobada, Estofat tradicional de daus vedella amb cremós de carabassa. Un guisat que se servirà amb els vins negres Naltres de L’Olivera (Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Ull de Llebre); 1780 de Castell del Remei (cupatge amb diferents varietats negres de la propietat), i Purgatori de Família Torres (Carinyena, Garnatxa i Syrah).

El Pastisser Josep Ramon Cases tancarà el menú amb unes postres a base de Pastís Sacher ‘a la lleidatana’ que se servirà amb el Finca Barqueres de Tomàs Cusiné (primer monovariental Carinyena de la DO Costers del Segre); l’escumós Reserva Brut Rosé de Costers del Sió (100% Pinot Noir) i el dolç Onrà Vi de Pedra Solera de Lagravera (100% Garnatxa blanca).

La Llotja Palau de Congresos, Bo de Shalom, Turisme de Lleida de l’Ajuntament, col·laboren amb l’activitat. La dotzena de places que queden a la venda tenen un cost de 55 euros cada una.[:es]Cuatro cocineros y doce bodegas de las siete subzonas diferentes participan en la activitat

Una comida tertulia con el periodista y sumiller Ramon Francàs, con cuatro platos y doce vinos de las siete subzonas vitivinícolas de Lleida para un total de 70 personas abrirá los actos de la X Fiesta del Vino de Lleida, el próximo sábado, día 27 de octubre. Organizado por la consultora de comunicación gastronómica Como Pomona

el encuentro casará las propuestas de cuatro cocineros locales, con los vinos de doce bodegas diferentes en el marco de la campaña 7 Vinos, 7 Paisajes, que promociona la riqueza y variedad de los vinos de Lleida así como el valor enoturístico del territorio.

Ramon Tudela de Bonum No Rules, David Molina de Crápula, Samantha Farré del restaurante Davall -Bo de Shalom de la Llotja, y Josep Ramon Casas de Sucre i Disseny de Alcarràs son los cocineros de este encuentro con los vinos DO Costers del Segre: Castell del Remei de Penelles (Subzona Urgell), Cérvoles de la Pobla de Cérvoles (Subzona Garrigues), Clos Pons de Albagés (Subzona Garrigues), Costers del Sió de Balaguer (Subzona Artesa), Lagravera de Alfarràs (Subzona Segrià); L’Olivera de Vallbona de les Monges (Subzona Valle del río Corb), Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles (Subzona Garrigues), Purgatori- Familia Torres de Juneda (Subzona Garrigues), Raimat de Lleida (Subzona Raimat), Tomás Cusiné el Vilosell (Subzona Garrigues), y Vila Corona de Vilamitjana (Subzona Pallars); y fuera de la DO, Rubió de Sòls (Valle del Montsec de Rúbies).

Así, cada plato del menú se degustará con cata de tres vinos diferentes. Ramon Tudela iniciará el festival con un Arroz “mar, montaña y huerta” maridado con los vinos Saó Blanc (Macabeo y Garnacha blanca) de Mas Blanch i Jové; el nuevo vino El Niu de la Cigonya de Raimat (Xarel·lo y Chardonnay), y Solsxarel de Rubió de Sols (100% Xarel·lo).

David Molina servirá un Pastel de trucha de Alfarràs al estilo Crápula. Un plato que casará con el pallarès monovarietal Llabustes Chardonnay de Vila Corona; y los blancos con crianza en madera: Cérvoles Blanco (coupage de Macabeo y Chardonnay considerado mejor vino de Cataluña en los Premios Vinari 2018); Roc de Foc de Clos Pons (monovariental de Macabeo también reconocido en los Vinari de este año).

Samantha Farré firmará el plato de carne del almuerzo, Estofado tradicional de dados ternera con cremoso de calabaza. Un guiso que se servirá con los vinos tintos Naltres de L’Olivera (Garnacha, Cabernet Sauvignon y Tempranillo); 1,780 de Castell del Remei (coupage con diferentes variedades tintas de la propiedad), y Purgatori de la Familia Torres (Cariñena, Garnacha y Syrah).

El Pastelero Josep Ramon Casas cerrará el menú con un postre a base de Tarta Sacher ‘a la leridana’ que se servirá con el Finca Barqueres de Tomàs Cusiné (primer monovariental Cariñena de la DO Costers del Segre); el espumoso Brut Rosé de Costers del Sió (100% Pinot Noir) y el dulce Ónra Vino de Piedra Solera de Lagravera (100% Garnacha blanca).

La Llotja Palacio de Congresos, Bo de Shalom, Turismo de Lleida del Ayuntamiento, colaboran con la actividad. La docena de plazas que quedan a la venta tienen un coste de 55 euros cada una.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats