[:ca]Subhasta de dues obres de Gregori Iglesias a benefici d’Afanoc[:es]Subasta de dos obras de Gregorio Iglesias en beneficio de Afanoc[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

181019masijove

[:ca]En el marc de la Verema Solidària que Mas Blanch i Jové celebra demà dissabte, dia 20 d’octubre

El celler Mas Blanch i Jové i Gregori Iglesias aporten dues obres d’aquest artista garriguenc per a la seva subhasta benèfica en el marc de la verema col·laborativa que el celler de la Pobla de Cérvoles celebra demà dissabte, dia 20 d’octubre, per elaborar el vi solidari Gra de Sorra, que recapta fons per l’associació de familiars i nenes afectats pel càncer, Afanoc.

Gregori Iglesias va fer una obra de gran format (400 metres quadrats) a una antiga factoria bèl·lica i camp de treball de Peenemünde en homenatge a les víctimes de l’holocaust nazi. Fruit d’aquests mesos de creació artística va ser també un conjunt d’obres de més petit format, entre les quals es troben les dues que se subhastaran demà.

La jornada, que compta amb una trentena d’inscrits, s’iniciarà amb una verema popular a partir de les 10 hores. L’activitat que té un cost de 20 euros inclou “estris per fer la verema, visita guiada al celler, esmorzar i tast de vins; i els nens podran xafar, premsar i provar el most”, expliquen els organitzadors.

El celler Lagravera va començar el programa de veremes col·laboratives amb les quals s’elabora el vi solidari Gra de Sorra el dissabte, dia 6 d’octubre. Terrer de Pallars a Figuerola d’Orcau, va prendre el relleu el dissabte, 13 d’octubre. Mentre que Mas Blanc i Jové de la Pobla de Cérvoles tancarà demà aquest programa.

Aquesta és la segona edició del projecte del vi solidari Gra de Sorra que es va iniciar l’any passat amb un cupatge de Garnatxa de Lagravera, Ull de Llebre de Mas Blanc i Jové i Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars que va donar lloc a la primera anyada del vi. Unes ampolles que es comercialitzaran a partir d’aquesta tardor en benefici d’Afanoc. El projecte del vi solidari és una iniciativa dels cellers Lagravera d’Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, i Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau, la consultoria de comunicació enogastronòmica Como Pomona, i la distribuïdora de vins Casa Badio.[:es]En el marco de la Vendimia Solidaria que Mas Blanch i Jové celebra mañana sábado, día 20 de octubre

La bodega Mas Blanch i Jové y Gregori Iglesias aportan dos obras de este artista carrasqueño para su subasta benéfica en el marco de la vendimia colaborativa que la bodega de la Pobla de Cérvoles celebra mañana sábado, día 20 de octubre, para elaborar el vino solidario Gra de Sorra, que recauda fondos para la asociación de familiares y niños afectados por el cáncer, Afanoc.

Gregori Iglesias hizo una obra de gran formato (400 metros cuadrados) en una antigua factoría bélica y campo de trabajo de Peenemünde en homenaje a las víctimas del holocausto nazi. Fruto de estos meses de creación artística fue también un conjunto de obras de menor formato, entre las que se encuentran las dos que se subastarán mañana.

La jornada, que cuenta con una treintena de inscritos, se iniciará con una vendimia popular a partir de las 10 horas. La actividad que tiene un coste de 20 euros incluye “utensilios para hacer la vendimia, visita guiada a la bodega, desayuno y degustación de vinos, y los niños podrán aplastar, prensar y probar el mosto”, explican los organizadores.

La bodega Lagravera comenzó el programa de vendimias colaborativas con las que se elabora el vino solidario Gra de Sorra el sábado, día 6 de octubre. Terrer de Pallars en Figuerola d’Orcau, tomó el relevo el sábado, 13 de octubre. Mientras que Mas Blanc i Jové de la Pobla de Cérvoles cerrará mañana este programa.

Esta es la segunda edición del proyecto del vino solidario Gra de Sorra que se inició el año pasado con un coupage de Garnacha de Lagravera, Tempranillo de Mas Blanc i Jové y Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars que dio lugar a la primera añada del vino. Unas botellas que se comercializarán a partir de este otoño en beneficio de Afanoc. El proyecto del vino solidario es una iniciativa de las bodegas Lagravera de Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, y Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau, la consultoría de comunicación enogastronómica Como Pomona, y la distribuidora de vinos Casa Badio .[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats