[:ca]Tapes de la Ruta San Miguel, a CervisiaLleida[:es]Tapas de la Ruta San Miguel, en CervisiaLleida[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

TAPA Brasa dOr Caprici de Sardina

[:ca]Tap Station, inspirat en diferents cerveses del món

Una nova selecció de les tapes de la passada Ruta San Miguel i el Tap Station, inspirat en els diferents estils de cervesa que es fan arreu del món, són les principals novetats de CervisiaLleida que obre portes aquest cap de setmana.

CervisiaLleida arriba enguany a la desena edició –del 19 al 21 d’octubre– com un saló cerveser consolidat amb importants novetats com la Tap Station que permetrà gaudir de diferents varietats de cervesa inspirades en l’estil cerveser de diferents ciutats del món. En aquesta ocasió Munic, Bruges, Dorchester, Portland i Hong Kong són les ciutats que estaran presents al saló organitzat per la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) amb la col·laboració de Fira de Lleida. A més, la marca Mahou San Miguel presentarà tres noves cerveses: Mahou Barrica, Mahou Radler i San Miguel Radler.
La fira ocuparà el Pavelló 3 de Fira de Lleida oferint la possibilitat de degustar les millors cerveses nacionals i d’importació elaborades o distribuïdes pel grup Mahou San Miguel, acompanyades de tastos de cuina. Hi haurà, doncs, una àmplia oferta culinària amb una selecció de la Ruta de la Tapa San Miguel 2018 representada pel restaurant la Brasa d’Or, amb la tapa “Capritx de sardina”; el restaurant New Class amb “Torrada secreta” i el restaurant Villa Ferrara amb “Tàrtar de salmó”. A més, es podrà gaudir d’un gran assortiment de “pucetes”, entrepans, tapes variades i caragols a la gormanda gràcies a Caparrós Celebracions.

El saló cerveser comptarà amb música en directe amb els grups Parcel·la 21, Band the Rock, The Slingshots, Pastorets Rock i Los Perets. Hi haurà també exhibicions d’street dance a càrrec de Factoria Dance, el Mirall i ZMO. A banda, el recinte tindrà l’animació cada dia.

[:es]Tap Station, inspirada en diferentes cervezas del mundo

Una nueva selección de las tapas de la Ruta San Miguel y una Tap Station, inspirada en los diferentes estilos de cerveza que se hacen en todo el mundo, son las principales novedades de CervisiaLleida que abre puertas este fin de semana.

CervisiaLleida llega este año a la décima edición -del 19 al 21 de octubre- como un salón cervecero consolidado con importantes novedades como la Tap Station que permitirá disfrutar de diferentes variedades de cerveza inspiradas en el estilo cervecero de diferentes ciudades del mundo. En esta ocasión Múnich, Brujas, Dorchester, Portland y Hong Kong son las ciudades que estarán presentes en el salón organizado por la Federación de Peñas del Aplec del Caragol (Fecoll) con la colaboración de Fira de Lleida. Además, la marca Mahou San Miguel presentará tres nuevas cervezas: Mahou Barrica, Mahou Radler y San Miguel Radler.

La feria ocupará el Pabellón 3 de Feria de Lleida ofreciendo la posibilidad de degustar las mejores cervezas nacionales y de importación elaboradas o distribuidas por el grupo Mahou San Miguel, acompañadas de catas de cocina. Habrá, pues, una amplia oferta culinaria con una selección de la Ruta de la Tapa San Miguel 2018 representada por el restaurante la Brasa d’Or, con la tapa “Capricho de sardina”; el restaurante New Class con “Tostada secreta” y el restaurante Villa Ferrara con “Tartar de salmón”. Además, se podrá disfrutar de un gran surtido de “pulguitas”, bocadillos, tapas variadas y caracoles a la gormanda gracias a Caparrós Celebraciones.

El salón cervecero contará con música en directo con los grupos Parcel·la 21, Band the Rock, The Slingshot, Pastorets Rock y Los Perets. Habrá también exhibiciones de street dance a cargo de Factoria Dance, el Mirall y ZMO. A parte, el recinto tendrá la animación cada día.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats