[:ca]3.500 amants del vi, a la III Cata del Barrio de la Estación de Haro[:es]3.500 amantes del vino, a la III Cata del Barrio de la Estación de Haro[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180621haro01

[:ca]14 vins prèmium i tapes d’estrella Michelin

Amb 3.500 amants del vi recorrent carrers i cellers; i prop de 80.000 degustacions de vins i tapes d’estrella Michelin són les grans dades de la III Cata del Barrio de la Estación de Haro que es va celebrar el dissabte dia 16 de juny. López d’Heredia Viña Tondonia, CVNE, Gómez Cruzado, la Rioja Alta SA, Viña Pomal Bodegas Bilbaínas, Bodegas Muga i Bodegas RODA van ser els cellers amfitrions.

“El vi i la seva cultura han triomfat avui impulsats pel moviment viu que és el Barri de l’Estació d’Haro”, va declarar Agustí Santolaya, president de torn de l’Associació Barri de l’Estació i director general de Bodegas RODA. “Ha estat meravellós sentir com ha gaudit el públic amarat d’un entorn màgic carregat de festa i alegria. La gran cuina de la Rioja, interpretada per autèntics artistes com Francis Paniego, Carlos Echapresto i Juan Ángel Rodrigálvarez, ha acompanyat a la perfecció els 14 enormes vins que hem tastat“.

Durant tot el dia, els set cellers amfitrions -López d’Heredia Viña Tondonia, CVNE, Gómez Cruzadot, la Rioja Alta, SA, Viña Pomal Bodegas Bilbaínas, Bodegas Muga i Bodegas Roda van oferir una acurada selecció de catorze referències de prestigi internacional que es van tastar en una copa especialment seleccionada per a aquest dia tan especial i que els assistents es van emportar de record. Vins que van estar harmonitzats amb set plats, elaborats per a l’ocasió pels Estrella Michelin Rioja Francis Paniego -El Portal de l’Echaurren- i els germans Echapresto -Venda Moncalvillo-.

Per reforçar el gran ambient lúdic, els cellers organitzadors van oferir actuacions musicals pels carrers del Barri i diverses propostes culturals. Així, van destacar el “Degollament de cava” a Viña Pomal Bodegas Bilbaínas, “Aromes d’Imperial” a CVNE, “Boteria, doma de bóta & Cuberia” a Bodegas Muga, “Intervenció artística ‘La il·lustració dialoga amb el vi” a Gómez Cruzado, “la trasbalsa artesanal” a la Rioja Alta, SA, “Dos arquitectes: Juan Cabrera Latorre i Zaha Hadid” a López de Heredia Viña Tondonia i la projecció ”Portem a cada ampolla el reflex del nostre paisatge” a Bodegas RODA.

[:es]14 vinos premium y tapas de estrella Michelin

Con 3.500 amantes del vino recorriendo calles y bodegas; y cerca de 80.000 degustaciones de vinos y tapas de estrella Michelin son los grandes datos de la III Cata del Barrio de la Estación de Haro que se celebró el sábado día 16 de junio. López de Heredia Viña Tondonia, CVNE, Gómez Cruzado, La Rioja Alta SA, Viña Pomal Bodegas Bilbaínas, Bodegas Muga y Bodegas RODA fueron las bodegas anfitriones.

“El vino y su cultura han triunfado hoy impulsados ​​por el movimiento vivo que es el Barrio de la Estación de Haro”, declaró Agustín Santolaya, presidente de turno de la Asociación Barrio de la Estación y director general de Bodegas RODA. “Ha sido maravilloso sentir como ha disfrutado el público empapado de un entorno mágico cargado de fiesta y alegría. La gran cocina riojana, interpretada por auténticos artistas como Francis Paniego, Carlos Echapresto y Juan Ángel Rodrigálvarez, ha acompañado a la perfección los 14 enormes vinos que hemos probado”.
 
Durante todo el día, las siete bodegas anfitriones -López de Heredia Viña Tondonia, CVNE, Gómez Cruzadot, la Rioja Alta, SA, Viña Pomal Bodegas Bilbaínas, Bodegas Muga y Bodegas Roda ofrecieron una cuidada selección de catorce referencias de prestigio internacional que se probaron en una copa especialmente seleccionada para este día tan especial y que los asistentes se llevaron de recuerdo. Vinos que estuvieron armonizados con siete platos, elaborados para la ocasión por los Estrella Michelin Rioja Francis Paniego -El Portal del Echaurren- y los hermanos Echapresto -Venta Moncalvillo-.

Para reforzar el gran ambiente lúdico, las bodegas organizadoras ofrecieron actuaciones musicales por las calles del Barrio y diversas propuestas culturales. Así, destacaron el “Degüelle de cava” en Viña Pomal Bodegas Bilbaínas, “Aromas de Imperial” a CVNE, “Tonelería, doma de tonel & Cube” en Bodegas Muga, “Intervención artística ‘La ilustración dialoga con el vino “a Gómez Cruzado,”la trasiega artesanal “en la Rioja Alta, SA,” Dos arquitectos: Juan Cabrera Latorre y Zaha Hadid “en López de Heredia Viña Tondonia y la proyección llevamos a cada botella el reflejo de nuestro paisaje “en Bodegas RUEDA.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats