[:ca]El Millor Sommelier de Catalunya torna a Lleida el dia 25 de juny[:es]El Mejor Sumiller de Cataluña vuelve a Lleida el día 25 de junio[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180621lara

[:ca]La Boscana de Bellvís acull la prova

Un total de catorze sommeliers, sis més que l’any passat, aspiren al títol Millor Sommelier de Catalunya 2018 en el concurs anual que organitza l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) el dilluns dia 25 de juny.

Aquesta edició se celebrarà a les Terres de Ponent, al restaurant La Boscana situat a Bellvís, després que l’any passat la cita va tenir lloc a l’Hotel-Restaurant Villa Retiro, a Xerta, a les Terres de l’Ebre.

Els aspirants del concurs “Millor Sommelier de Catalunya 2018” són 11 homes i 3 dones: Marc Tarés, Toni Albiol, Jaime Abel, Fernando Arés, Yassin Boudibent, Ivan Camps, Anna Casabona, Eric Figuerola, Natàlia París, Cristian Sánchez, Ferran Vila, Jordi Palau, Ismael Costa i Teresa González.

Els aspirants a Millor Sommelier de Catalunya s’enfrontaran a una jornada intensa d’exàmens que començarà al matí, amb una prova escrita, i les proves de decantació i tast de vi.

Un comitè tècnic seleccionarà els 3 millors concursants de les proves del matí i passaran a la final que se celebrarà a la tarda. A les 16.45 s’iniciaran les proves amb un test ràpid d’imatges, el tast de dos vins, la identificació de tres productes, la detecció d’errors d’una carta gastronòmica, la presa de comanda i la decantació. El jurat professional que els avaluarà està format per Carles Aymerich, Josep Pelegrín, Audrey Doré, Dani Martínez Felguera, Anna Vicens, Nan Ferreras, Jordi Bort i Sílvia Grimaldo.
El guanyador s’anunciarà al vespre en un sopar de maridatge.[:es]La Boscana de Bellvís acoge la prueba

Un total de catorce sumilleres, seis más que el año pasado, aspiran al título de Mejor Sumiller de Cataluña 2018 en el concurso anual que organiza la Asociación Catalana de Sumilleres (ACS) el lunes día 25 de junio.

Esta edición se celebrará en las Terres de Ponent, en el restaurante La Boscana situado en Bellvís, después de que el año pasado la cita tuvo lugar en el Hotel-Restaurante Villa Retiro, en Xerta, en las Tierras del Ebro.

Los aspirantes del concurso “Mejor Sumiller de Cataluña 2018” son 11 hombres y 3 mujeres: Marc Tarés, Toni Albiol, Jaime Abel, Fernando Arés, Yassin Boudibent, Ivan Campos, Anna Casabona, Eric Figuerola, Natalia París, Cristian Sánchez, Ferran Vila , Jordi Palau, Ismael Costa y Teresa González.

Los aspirantes a Mejor Sumiller de Cataluña se enfrentarán a una jornada intensa de exámenes que comenzará mañana, con una prueba escrita, y las pruebas de decantación y cata de vino.

Un comité técnico seleccionará los 3 mejores concursantes de las pruebas de la mañana y pasarán a la final que se celebrará por la tarde. A las 16.45h se iniciarán las pruebas con un test rápido de imágenes, la cata de dos vinos, la identificación de tres productos, la detección de errores de una carta gastronómica, la toma de pedido y la decantación. El jurado profesional que los evaluará está formado por Carles Aymerich, José Pelegrín, Audrey Doré, Dani Martínez Felguera, Anna Vicens, Nan Ferreras, Jordi Bort y Silvia Grimaldo. El ganador se anunciará por la noche en una cena de maridaje[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats