[:ca]12.000 tapes i 4.000 persones a Trufa-te de Fraga[:es]12.000 tapas y 4.000 personas en Trufa-te de Fraga[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170223fragaTrufate

[:ca]Un any més, la jornada gastronòmica Trufa-te va esgotar les 12.000 tapes i gairebé 4.000 persones van gaudir de la tòfona a Fraga. Durant l’esdeveniment, es van vendre deu quilos de tòfona fresca i es va presentar el concurs internacional de receptes de tòfona.

El recinte firal El Soset va acollir la tarda del dissabte, dia 18 de febrer, l’última edició de la fira Trufa-te, la desena, que organitza de forma itinerant per tota la província la Diputació d’Osca. Els fragatins i visitants, en general –es van poder veure molts habitants de la província i també arribats de Lleida–, no van voler perdre’s la cita amb un dels majors tresors gastronòmics d’Osca.

Tampoc van faltar autoritats, com ara el president de la Diputació Provincial d’Osca, Miguel Gracia, que va assenyalar que “esdeveniments com a Trufa-te activen el territori”. L’alcalde de Fraga, Miguel Luis Lapeña, com a amfitrió, va destacar la promoció turística que significa per a la zona”.[:es]Un año más, la jornada gastronómica Trufa-te agotó las 12.000 tapas y casi 4.000 personas disfrutaron de la trufa en Fraga. Durante el evento, se vendieron diez kilos de trufa fresca y se presentó el concurso internacional de recetas de trufa.

El recinto ferial El Soset acogió la tarde del sábado, día 18 de febrero, la última edición de la feria Trufa-te, la décima, que organiza de forma itinerante por toda la provincia la Diputación de Huesca. Los fragatinos y visitantes en general-había muchos habitantes de la provincia y también llegados de Lleida, no quisieron perderse la cita con uno de los mayores tesoros gastronómicos de Huesca.

Tampoco faltaron autoridades, como el presidente de la Diputación Provincial de Huesca, Miguel Gracia, que señaló que “acontecimientos como Trufa-te activan el territorio”. El alcalde de Fraga, Miguel Luis Lapeña, como anfitrión, destacó la promoción turística que significa para la zona”.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats