[:ca]Trufa-te fa de Fraga la capital de la tòfona dissabte 18[:es]Trufa-te hace de Fraga la capital de la trufa el sábado 18[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170216trufa03

[:ca]La tòfona és l’ingredient protagonista de la jornada gastronòmica itinerant Trufa-te que aquest any farà de Fraga la capital d’aquest producte el dissabte dia 18 de febrer. Fins a nou tapes diferents dissenyades per altres tants restauradors de la capital del Baix Cinca.

Vichyssoise d’ametlles trufades (cafeteria Pim Pam); Tortellini de bolets amb tòfona i beixamel (cafeteria La Sitja); Salmó trufat a la taronja (sidreria Trasgu); Caneló trufat de brandada de bacallà, carxofes i crema de ceps (Salones Casanova); Piruleta d’au trufada (restaurant Martín); Melós de peus de porc amb risotto de “bulgur” i pols d’oli de tòfona (Espaioró); Cruixent de pollastre ecològic del Cinca trufat i escuma de boletus (+Billauba); Bola de crema de formatge amb nabius i tòfona (Papachu Degustació); i Mini croissant de crema de tiramisú amb tòfona i salsa bourbon (bar Galicia) seran les nou degustacions que configuraran el menú d’aquesta trobada que organitza la Diputació d’Osca amb la col·laboració de l’Associació de Recol·lectors i Cultivadors de Tòfona d’Aragó i l’Ajuntament de Fraga.

El Pavelló del Sotet de Fraga acollirà la degustació popular a partir de les 19 hores on els organitzadors esperen dispensar unes 12.000 tapes fetes amb 11 quilos de tuber melanosporum. Els comensals podran adquirir dos tastets i un beure per 2,50 euros. El programa d’aquesta manifestació gastronòmica contempla també diferents demostracions de cuina en directe, així com un punt de venda de tòfona fresca que gestionarà l’associació de truficultors i recol·lectors d’aquest producte.

Des que es va celebrar la primera edició de Trufa-te, el 2008 a Osca, aquesta degustació arriba a Fraga després de visitar les localitats de Barbastre (en dues ocasions), Jaca, Aïnsa, Tamarit de Llitera, Sabiñánigo, Graus i Binèfar.

[:es]La trufa es el ingrediente protagonista de la jornada gastronómica itinerante Trufa-te que este año hará de Fraga la capital de este producto el sábado día 18 de febrero. Hasta nueve tapas diferentes diseñadas por otros tantos restauradores de la capital del Bajo Cinca.

Vichyssoise de almendras trufadas (cafetería Pim Pam); Tortellini de setas con trufa y bechamel (cafetería La Silo); Salmón trufado a la naranja (Sidrería Trasgu); Canelón trufado de brandada de bacalao, alcachofas y crema de ceps (Salones Casanova); Piruleta de ave trufada (restaurante Martín); Meloso de pies de cerdo con risotto de “bulgur” y polvo de aceite de trufa (Espaioró); Crujiente de pollo ecológico del Cinca trufado y espuma de boletus (+ Billauba); Bola de crema de queso con arándanos y trufa (Papachu Degustación); y Mini croissant de crema de tiramisú con trufa y salsa bourbon (bar Galicia) serán las nueve degustaciones que configurarán el menú de este encuentro que organiza la Diputación de Huesca con la colaboración de la Asociación de Recolectores y Cultivadores de Trufa de Aragón y el Ayuntamiento de Fraga.

El Pabellón del Sotet de Fraga acogerá la degustación popular a partir de las 19 horas donde los organizadores esperan dispensar unas 12.000 tapas hechas con 11 kilos de tuber melanosporum. Los comensales podrán adquirir dos degustaciones y una bebida por 2,50 euros. El programa de esta manifestación gastronómica contempla también diferentes demostraciones de cocina en directo, así como un punto de venta de trufa fresca que gestionará la asociación de truficultores y recolectores de este producto.

Desde que se celebró la primera edición de Trufa-te, en 2008 en Huesca, esta degustación llega a Fraga tras visitar las localidades de Barbastro (en dos ocasiones), Jaca, Aínsa, Tamarite de Litera, Sabiñánigo, Graus y Binéfar.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats