[:ca]Xerrada sobre Enoturisme, de Lluís Tolosa, a la Ruta del Vi de Lleida[:es]Charla sobre Enoturismo, de Lluís Tolosa, en la Ruta del Vino de Lleida[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180711TolosaCusine

[:ca]Lluís Tolosa, autor de la Guia d’Enoturisme de Catalunya, va pronunciar una engrescadora xerrada a la Seu Vella pels membres de la Ruta del Vi de Lleida – Costers del Segre aquest dilluns, dia 9 de juliol, assegurant que “estem en un gran moment per l’enoturisme i depèn de nosaltres mateixos aprofitar l’oportunitat”.

Tolosa va voler fer una introducció presentant grans projectes que estaven en marxa en diferents punts del món, com la Ciutat del Vi de Bourdeus o el projecte xinès de Changyu per fer un parc temàtic del vi amb un pressupost deu vegades superior al de Bourdeus. Finalitzada aquesta introducció, l’expert en enoturisme va esperonar els membres de la ruta lleidatana per pensar en gran, associant-se i creant sinergies. Així mateix, el conferenciant va assenyalar els que va considerar “errors més freqüents del sector de l’enoturisme” per a, tot seguit, fer unes recomanacions.

La jornada es va tancar amb un dinar de germanor al restaurant Celler del Roser, on els caragols i els vins de Lleida DO Costers del Segre van ser protagonistes.[:es]Lluís Tolosa, autor de la Guía de Enoturismo de Cataluña, pronunció una estimulante charla en la Seu Vella para los miembros de la Ruta del Vino de Lleida -Costers del Segre este lunes, día 9 de julio, asegurando que “estamos en un gran momento para el enoturismo y depende de nosotros mismos aprovechar la oportunidad “.

Tolosa quiso hacer una introducción presentando grandes proyectos que estaban en marcha en diferentes puntos del mundo, como la Ciudad del Vino de Burdeos o el proyecto chino de Changyu para hacer un parque temático del vino con un presupuesto diez veces superior al de Burdeos. Finalizada esta introducción, el experto en enoturismo espoleó a los miembros de la ruta leridana para pensar en grande, asociándose y creando sinergias. Asimismo, el conferenciante señaló los que consideró “errores más frecuentes del sector del enoturismo” para, a continuación, hacer unas recomendaciones.

La jornada se cerró con una comida de hermandad en el restaurante Celler del Roser, donde los caracoles y los vinos de Lleida DO Costers del Segre fueron protagonistas.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats