[:ca]Premis d’Enoturisme per a Abadal, Sapiens Travel i Cuina de l’Empordanet[:es]Premios de Enoturismo para Abadal, Sapiens Travel y Cuina de l’Empordanet[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180711Enoturisme

[:ca]El Celler Abadal de la DO Pla de Bages; l’Associació Cuina de l’Empordanet; i l’agència enoturística Sapiens Travel han estat els tres guardonats dels Premis d’Enoturisme de Catalunya 2018 que promou la Direcció General de Turisme. Castell del Remei va acollir l’entrega de premis en el marc de la Nit de l’Enoturisme de Catalunya el dijous, dia 5 de juliol.

Com a celler amb un marcat accent enoturístic, més enllà d’elaborar i comercialitzar vi, Abadal va seduir el jurat dels premis amb el seu complet calendari d’activitats com La Ruta de les Barraques de Vinya, la Visita Gourmet, el Silenci Entre Vinyes; l’Abadal Christmas Market & Wine Experience. Un mercat de vi amb tot tipus d’experiències que se celebra a finals de novembre i de la qual ja n’han gaudit més de 3.000 visitants en els últims anys.

Pel que fa a l’Associació Cuina de l’Empordanet, ha estat una de les guanyadores dels IV Premis d’Enoturisme de Catalunya amb la campanya Sopars Maridats, que aquest juny ha tancat la seva sisena edició. Una programació de sopars maridats, tots els divendres de febrer a juny, en el que participen vint restaurants del col·lectiu, maridats amb els vins dels cellers de l’Empordà.

En tercer lloc, l’agència Sapiens Travel ha estat guardonada amb el seu producte Viemocions. Marca amb la qual ha dissenyat i comercialitzat diferents paquets donant prioritat a la qualitat i interrelació experiencial de l’enoturista amb la terra i les persones que li donen vida.

Aquesta edició ha estat la primera que la Nit de l’Enoturisme s’ha celebrat a terres lleidatanes de la DO Costers del Segre. La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va presidir l’acte, junt amb altres autoritats locals i catalanes. Després de l’entrega de premis, es va servir un sopar a peu dret, al jardí del celler, amb diferents vins catalans.

Fotografia ©Santi Iglesias
[:es]La Bodega Abadal de la DO Pla de Bages; la Asociación Cuina de l’Empordanet; y la agencia enoturística Sapiens Travel han sido los tres galardonados de los Premios de Enoturismo de Cataluña 2018 que promueve la Dirección General de Turismo. Castell del Remei acogió la entrega de premios en el marco de la Noche del Enoturismo de Cataluña el jueves, día 5 de julio.

Como bodega con un marcado acento enoturístico, más allá de elaborar y comercializar vino, Abadal sedujo al jurado de los premios con su completo calendario de actividades como La Ruta de las Barracas de Viña, la Visita Gourmet, el Silencio Entre Viñas ; Abadal Christmas Market & Wine Experience. Un mercado de vino con todo tipo de experiencias que se celebra a finales de noviembre y de la que ya han disfrutado más de 3.000 visitantes en los últimos años.

En cuanto a la Asociación Cuina de l’Empordanet, ha sido una de las ganadoras de los IV Premios de Enoturismo de Cataluña con la campaña Cenas Maridadas, que este junio ha cerrado su sexta edición. Una programación de cenas maridadas, todos los viernes de febrero a junio, en la que participan veinte restaurantes del colectivo, maridados con los vinos de las bodegas del Empordà.

En tercer lugar, la agencia Sapiens Travel ha sido galardonada con su producto Viemocions. Marca con la que ha diseñado y comercializado diferentes paquetes dando prioridad a la calidad e interrelación experiencial del enoturista con la tierra y las personas que le dan vida.

Esta edición ha sido la primera en que la Noche del Enoturismo se ha celebrado en tierras leridanas de la DO Costers del Segre. La consejera de Empresa y Conocimiento, Ángeles Chacón, presidió el acto, junto con otras autoridades locales y catalanas. Tras la entrega de premios, se sirvió una cena de pie, en el jardín de la bodega, con diferentes vinos catalanes.

Fotografía © Santi Iglesias[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats