[:ca]Vitaly Dovhenets guanya tres vegades el Fira Q de Balaguer[:es]Vitaly Dovhenets gana tres veces el Fira Q de Balaguer[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

170504Premis jesus

[:ca]El jove aficionat Vitaly Dovhenets va guanyar aquest dissabte, dia 30 d’abril, el III Concurs de Cuina Amateur de la Fira Q de Balaguer per tercer any consecutiu. Vitaly es va fer amb el Millor Plat amb un caneló de guatlla.

Per la seva banda, Jesús Gimena, alumne de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, va guanyar el premi Maridatge pel bon casament d’uns Peus de porc amb caragols amb el Sòls Xarel·lo del celler Rubió de Sòls, DO Costers del Segre, Subzona Artesa.

El jurat estava format pels cuiners Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís; Lluís Bonillo de l’Aula Gastronòmica de Lleida; Gonzalo Ferreruela de Ferreruela de Lleida; Bobby Cabral del Claustre del Monestir de les Avellanes; i el sommelier Jordi Martínez de selecte Wine Store de Guissona. El premi atorgat per l’Associació Gastrobar, ha estat de 300 euros pel Millor Plat i 100 euros pel Millor Maridatge. A més els guanyadors gaudiran de 20 euros de consum en cada establiment del col·lectiu de restauradors locals, així com diferents productes dels patrocinadors.

L’Associació Gastrobar està integrada pels establiments Cal Xirricló, 1900, Tastet del reng i Les Roquetes de Balaguer.

[:es]El joven aficionado Vitaly Dovhenets ganó este sábado, día 30 de abril, el III Concurso de Cocina Amateur de la Feria Q de Balaguer por tercer año consecutivo. Vitaly se hizo con el Mejor Plato con un canelón de codorniz.
Por su parte, Jesús Gimena, alumno de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, ganó el premio Maridaje por la buena combinación de unos Pies de cerdo con caracoles con el Sòls Xarel·lo de la bodega Rubió de Sòls, DO Costers del Segre, Subzona Artesa.

El jurado estaba formado por los cocineros Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís; Luis Bonillo del Aula Gastronómica de Lleida; Gonzalo Ferreruela de Ferreruela de Lleida; Bobby Cabral del Claustro del Monasterio de las Avellanas; y el sumiller Jordi Martínez de selecto Wine Store de Guissona. El premio otorgado por la Asociación Gastrobar, ha sido de 300 euros para el Mejor Plato y 100 euros para el Mejor Maridaje. Además los ganadores disfrutarán de 20 euros de consumo en cada establecimiento del colectivo de restauradores locales, así como diferentes productos de los patrocinadores.

La Asociación Gastrobar está integrada por los establecimientos Cal Xirricló, 1900, Tastet del reng y Les Roquetes de Balaguer.


[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats