[:ca]Verema col·laborativa a Mas Blanc i Jové amb art i tast de raïm[:es]Vendimia colaborativa en Mas Blanc i Jové con arte y cata de uva[:en]Collaborative vintage in Mas Blanc i Jové with art and grape tasting[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

171008verema

[:ca]Mas Blanc i Jové, de la Pobla de Cérvoles, acollirà aquest dissabte la tercera verema col·laborativa del vi solidari que elaborarà aquest celler de les Garrigues amb Lagravera d’Alfarràs i Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau.

Els participants de l’activitat, que inclou veremar i esmorzar, també gaudiran d’un divertit tast paral·lel de raïm i vi elaborat amb la varietat corresponent, així com podran gaudir de l’exposició “Amb A d’Amic” que exposa el celler de la Pobla de Cérvoles a la sala d’elaboració i una cabana de volta des del dia 9 de setembre i es pot visitar fins al dia 12 de desembre.

“Amb A d’Amic és un sentit homenatge a l’amistat de la família Jové Balasch amb en Guinovart, que els va ajudar a dissenyar el celler i l’ideòleg de La Vinya dels Artistes. L’amistat fou breu en el temps però ampla en vivències, confidències i emocions”, explica Sara Jové. “Cada obra exposada al celler ens parla d’una època, d’un moment vital de l’artista; peça a peça, any rere any, època a època, anem descobrint com el Guino, alquimista dels sentits i la matèria, va despullant-se de tot academicisme fins a assolir el seu propi i inconfusible llenguatge”, puntualitza la representant d’aquesta família que s’ha consolidat al territori com un veritable mecenes de les arts. Mas Blanch i Jové convida a viatjar de la mà d’aquesta “petita però acurada mostra antològica per la travessa que Guinovart emprengué l’any 1927 i que el dugué a descobrir nous ports, noves llars i nous germans”.


[:es]Mas Blanc i Jové, de la Pobla de Cérvoles, acogerá este sábado la tercera vendimia colaborativa del vino solidario que elaborará esta bodega de les Garrigues con Lagravera de Alfarràs y Terrer de Pallars de Figuerola de Orcau.

Los participantes de la actividad, que incluye vendimiar y desayuno, también disfrutarán de una divertida cata paralela de uva y vino elaborado con la variedad correspondiente, así como podrán disfrutar de la exposición “Con A de Amigo” que expone la bodega de la Pobla de Cérvoles en la sala de elaboración y una cabaña de vuelta desde el día 9 de septiembre y se puede visitar hasta el día 12 de diciembre.

“Con A de Amigo es un sentido homenaje a la amistad de la familia Jové Balasch con Guinovart, que los ayudó a diseñar la bodega y el ideólogo de La Viña de los Artistas. La amistad fue breve en el tiempo pero ancha en vivencias, confidencias y emociones”, explica Sara Jové. “Cada obra expuesta en la bodega nos habla de una época, de un momento vital del artista; pieza a pieza, año tras año, época a época, vamos descubriendo como Guino, alquimista de los sentidos y la materia, va despojándose de todo academicismo hasta alcanzar su propio e inconfundible lenguaje”, puntualiza la representante de esta familia que se ha consolidado en el territorio como un verdadero mecenas de las artes. Mas Blanch i Jové invita a viajar de la mano de esta “pequeña pero cuidada muestra antológica por la travesía que Guinovart emprendió en 1927 y que le llevó a descubrir nuevos puertos, nuevos hogares y nuevos hermanos”.

[:en]Mas Blanc i Jové, from La Pobla de Cérvoles, will host this Saturday the third collaborative vintage of the solidarity wine that will make this winery of Les Garrigues with Lagravera from Alfarràs and Terrer de Pallars from Figuerola de Orcau.

The participants of the activity, which includes vintage and breakfast, will also enjoy a fun, parallel tasting of grapes and wine elaborated with the corresponding variety, as well as enjoy the “Amb A d’Amic” exhibition that exhibits La Pobla de Cérvoles in the drawing room and a cabin back from the 9th of September and can be visited until December 12th.

“With A d’Amic is a sense of homage to the friendship of the Jové Balasch family with Guinovart, who helped them design the winery and was the ideologist of La Vinya dels Artistes. Friendship was brief in time but broad in experiences, confidences and emotions,”explains Sara Jové. “Each piece exhibited in the winery speaks to us of a time, of a vital moment of the artist: piece by piece, year after year, time to time, we are discovering how Guino, alchemist of the senses and matter, is stripped of all academicism until it reaches its own unmistakable language,”says the representative of this family that has become consolidated in the territory as a true patron of the arts. Mas Blanch i Jové invites us to travel by the hand of this “small but well-taken care of anthological sample for the voyage that Guinovart started in 1927 and that led him to discover new ports, new homes and new brothers.”

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats