[:ca]Urchulutegui porta els “capritxos” del Pinot Gastrothèque al carrer Sant Martí[:es]Urchulutegui lleva los “caprichos” del Pinot Gastrothèque a la calle Sant Martí[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170622Monica

[:ca]Hilari Urchulutegui i Monica Morales van arribar a la hosteleria només fa dos anys. Aquest mes de juny, han traslladat el seu Pinot Gastrothèque d’Alcalde Porqueres fins al carrer Sant Martí de Lleida. La cuina de la casa està definida pel producte prèmium utilitzat, i les associacions d’ingredients que fa l’Hilari es tradueixen en unes propostes saboroses i molt bé trobades.

L’Hilari es confesa autodidacta “faig els plats que m’agradava fer a casa meva. Unes degustacions de capritx o delikatessen”. Amb aquesta filosofia, no s’ens fa extrany que el plat més car de la carta (17,95 euros) sigui una degustació de formatge Moliterno al Tartufo de Sardenya. Però no parlem d’un restaurant prohibitiu, tot i que la carta de vins ofereix productes molt exclusius, són opcionals. El preu mig de carta va dels 35 als 45 euros. I podem optar per menus de cinc, sis o set degustacions, per 30, 35 o 55 euros. Totes tres fòrmules, amb els seus corresponents aperitiu, postres i vi.

Entre els plats de la casa, l’elaboració més icònica o sol·licitada de la carta, segons l’Hilari son les burguers. “Abans les feiem mini. Ara son de 80 grams de vedella. Fem la Mediterrènia amb crema de cibulet, mozzarella i perles d’alfabrega; i la Gourmet, amb foie i caviar de tòfona”. Altres degustacions són les Anxoves; Sardina fumada; Gaspatxo de Prèssec; Bombons de “Ferrero” i foie, Ventresca de tonyina; els Carpaccios de bou o peus de porc i gambes; Sashimi de salmó; l’original Briox Kebab; Risotto amb gambes, ceps i oli de tòfona; Porc ibèric a baixa temperatura amb PX, gorgonzola, poma i nous; Cabrit amb prunes; el peix del dia amb musselina d’all i oli, romesco i els seus cruixents; entre altres.

El nou Pinot Gastrothèque obre en horari de dinar o sopar de dimarts a dissabte; els diumenges, només al migdia. El local té capacitat per a unes 40 persones en dos nivells, amb una sala adicional per celebracions privades de fins a 25 persones.

[:es]Hilari Urchulutegui y Monica Morales llegaron a la hostelería sólo hace dos años. Este mes de junio han trasladado su Pinot Gastrothèque de Alcalde Porqueres hasta la calle San Martín de Lleida. La cocina de la casa está definida por el producto premium utilizado, y las asociaciones de ingredientes que hace Hilari se traducen en unas propuestas sabrosas y muy bien encontradas.

Hilari se confiesa autodidacta “hago los platos que me gustaba hacer en mi casa. Unas degustaciones de capricho o delicatesen “. Con esta filosofía, no se nos hace extraño que el plato más caro de la carta (17,95 euros) sea una degustación de queso Moliterno el Tartufo de Cerdeña. Pero no hablamos de un restaurante prohibitivo, aunque la carta de vinos ofrece productos muy exclusivos, son opcionales. El precio medio de carta va de los 35 a los 45 euros. Y podemos optar por menús de cinco, seis o siete degustaciones, por 30, 35 o 55 euros. Las tres fórmulas, con sus correspondientes aperitivo, postre y vino.

Entre los platos de la casa, la elaboración más icónica o solicitada de la carta, según Hilari son las burguers. “Antes las hacíamos mini. Ahora son de 80 gramos de ternera. Hacemos la Mediterrènia con crema de cebollino, mozzarella y perlas de albahaca; y la Gourmet, con foie y caviar de trufa”. Otras degustaciones son las Anchoas; Sardina ahumada; Gazpacho de Melocotón; Bombones de “Ferrero” y foie, Ventresca de atún; los Carpaccios de buey o pies de cerdo y gambas; Sashimi de salmón; el original Briox Kebab; Risotto con gambas, setas y aceite de trufa; Cerdo ibérico a baja temperatura con PX, gorgonzola, manzana y nueces; Cabrito con ciruelas; el pescado del día con muselina de ajo y aceite, romesco y sus crujientes; entre otros.

El nuevo Pinot Gastrothèque abre en horario de almuerzo o cena de martes a sábado; los domingos, sólo al mediodía. El local tiene capacidad para unas 40 personas en dos niveles, con una sala adicional para celebraciones privadas de hasta 25 personas.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats