Un llibre promociona els embotits catalansUn libro promociona los embutidos catalanes

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), amb la col·laboració de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters (FCCX) i la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) han editat el llibre “Els embotits de Catalunya”. Aquest llibre, segons els seus editors, és la publicació més completa fins al moment sobre el món dels embotits de Catalunya.
Entre els autors d’aquesta publicació, es troben especialistes en els diferents àmbits que cobreixen tots els aspectes inclosos en el llibre.
En aquesta obra s’ha posat especial interès en la tradició, la qualitat de la carn, l’elaboració i els processos de producció de productes com les botifarres, llonganisses, pernils i altres especialitats.El Departament de Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), con la colaboración de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters (FCCX) y la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) han editado el libro “Los embutidos de Cataluña”. Este libro, según sus editores, es la publicación más completa hasta el momento sobre el mundo de los embutidos de Cataluña.
Entre los autores de esta publicación, se encuentran especialistas en los diferentes ámbitos que cubren todos los aspectos incluidos en el libro.
En esta obra se ha puesto especial interés en la tradición, la calidad de la carne, la elaboración y los procesos de producción de productos como las morcillas, longanizas, jamones y otras especialidades.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats