Nou receptari amb 80 melmelades casolanesNuevo recetario con 80 mermeladas caseras

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Melmelades casolanes de Núria Duran i Montserrat Roig, “és el resultat del treball rigorós de les autores, dues persones infatigables, que buscant i remenant i aplicant els coneixements acumulats durant molts anys d’experiència han fet un llibre pràctic que ha de fer les delícies d’aquelles persones que volen esmerçar una part del seu temps lliure a la cuina, fent melmelades, confitures i salses”, segons expliquen els responsables d’aquesta edició de la col·lecció El Cullerot de Cossetània.
La Núria Duran ja ha escrit alguns llibres en què agermana la seva formació professional i el seu coneixement de les plantes del país, amb la seva afició a la cuina, com ara La cuina del bosc/ Plantes silvestres comestibles, Plantes medicinals i Fruits i plantes silvestres comestibles. La Montserrat Roig ha aportat la seva llarga experiència en l’elaboració de melmelades casolanes i ha dedicat moltes hores a la recerca i experimentació. El seu entusiasme encomanadís ha mantingut el foc viu durant tota l’etapa d’elaboració del llibre. Una originalitat d’aquest llibre és la proposta d’una vintena de receptes de la cuina de l’agredolç que cada cop guanya més terreny en les preferències de força gent i que avui dia apareix a les cartes de molts bons restaurants. Les receptes dels xútneis, agredolços (pickles) i relishes deixen la porta oberta a experimentar.Mermeladas caseras de Núria Llevarán y Montserrat Roig, “es el resultado del trabajo riguroso de las autoras, dos personas infatigables, que buscando y removiendo y aplicando los conocimientos acumulados durante muchos años de experiencia han hecho un libro práctico que tiene que hacer las delicias de aquellas personas que quieren invertir una parte de su tiempo libre a la cocina, haciendo mermeladas, confituras y salsas”, según explican los responsables de esta edición de la colección El Cullerot de Cossetània.
Núria Llevarán ya ha escrito algunos libros en que aúna su formación profesional y su conocimiento de las plantas del país, con su afición a la cocina, como por ejemplo La cocina del bosque/ Plantas silvestres comestibles, Plantas medicinales y Frutos y plantas silvestres comestibles. Montserrat Roig ha aportado su larga experiencia en la elaboración de mermeladas caseras y ha dedicado muchas horas a la búsqueda y experimentación. Su entusiasmo contagioso ha mantenido el fuego vivo durante toda la etapa de elaboración del libro. Una originalidad de este libro es la propuesta de una veintena de recetas de la cocina del agridulce que cada vez gana más terreno en las preferencias de bastante gente y que hoy en día aparece a las cartas de muchos buenos restaurantes. Las recetas de los chutneys, agridulces (pickles) y relishes dejan la puerta abierta a experimentar.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats