UDON Asian Food aterra amb els seus noodles a Lleida

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

210713comopomonaudon
La cadena, nascuda a Barcelona, líder en restauració asiàtica i amb 69 restaurants a tot l’Estat, recupera els seus plans d’expansió 
UDON Asian Food recupera els seus plans de creixement i inaugura el seu primer restaurant a la ciutat de Lleida. Obrirà portes el proper 15 de juliol a la Plaça Ricard Vinyes, un dels punts de trobada habituals de la capital del Segrià. El nou establiment tindrà 140 m2 i capacitat per a 75 comensals i un equip de 10 persones.  S’hi podrà gaudir de la cuina asiàtica de qualitat d’UDON in situ, demanar-la per emportar o sol·licitar un servei de delivery des de casa. Serà el 27è UDON a Catalunya i el número 69 a tot l’Estat. Seguint el model de multifranquiciats, el nou local el gestionarà Edgar Sarabia, un lleidatà que ja té dos restaurants Udon a Màlaga.

En les últimes setmanes, UDON Asian Food ha recuperat els seus plans d’expansió, que van quedar frenats amb la pandèmia. Durant el mes de juny ha obert un nou restaurant al barri de Gràcia de Barcelona i aquest juliol obre a Lleida i a Vitoria.  A més, ha anunciat la reactivació de la seva expansió internacional, que portarà la marca UDON, per primer cop, als Estats Units, Puerto Rico i República Dominicana. L’objectiu de la cadena, nascuda com un negoci familiar a Barcelona fa 17 anys, és tornar a créixer a un ritme d’entre 10 i 15 restaurants nous per any.  

Del Dret a la gastronomia

Edgar Sarabia és llicenciat en Dret amb especialitat en Telecomunicacions i mai no havia imaginat dedicar-se a l’hostaleria, però la crisi de 2008 el va portar a marxar a l’estranger i a entrar en el sector. Poc després es convertia en director d’expansió d’una gran cadena de franquícies: “Per sort he pogut conèixer les dues vessants, la de franquiciador i la de franquiciat i això t’ajuda molt. Vaig decidir emprendre perquè m’apassiona la gestió i el món de l’hostaleria. Ser franquiciat és jugar el partit al camp. Abans el veia des de tribuna.” Des de fa 4 anys, té dos UDON a Màlaga i ara s’estrena a la seva ciutat, Lleida, després d’un any molt complicat per al sector. “Diuen que les èpoques de crisi també són èpoques d’oportunitats. La crisi ha facilitat que trobéssim una ubicació que abans era inaccessible i iniciem el projecte amb molta il·lusió. Tot i aquest any i mig dramàtic, tot tornarà a la normalitat. La pandèmia no aconseguirà canviar els bons i sans costums, com seure a menjar en bona companyia i en un entorn bonic”. 

Bon coneixedor del sector, assegura que ha triat UDON perquè “és una de les apostes segures en el mercat de les franquícies i aplica la fórmula idònia: màxima qualitat en el producte, innovació constant a la carta i orientació al client”.

Casual food sostenible
Més enllà dels plans de creixement, el full de ruta d’UDON passa per reforçar el seu concepte de  cuina asiàtica de qualitat, saludable i sostenible. En definitiva, un model de ‘casual food’ (menjar informal però sa i de qualitat) asiàtic totalment allunyat del ‘fast food’. 

UDON ha redoblat la seva aposta per ser la cadena de restauració referent en sostenibilitat. Ja ha eliminat el plàstic dels seus restaurants i serveis de delivery i avança en l’extensió de l’energia verda en els seus establiments. A més, aposta pels productes locals de qualitat (verdures ecològiques, ous de corral, pollastre i vedella amb certificat de benestar animal, salmó sostenible, etc). 

Sobre UDON 
UDON Asian Food, el grup de menjar asiàtic líder al nostre país, va néixer en 2004 com un negoci familiar a Barcelona i avui és un referent en gastronomia asiàtica de qualitat, amb una oferta inspirada en les tavernes tradicionals japoneses, amb més de 400 anys d’història, i en els restaurants especialitzats en fideus asiàtics.

El seu èxit ha fet que, avui, UDON compti amb 69 restaurants i més de 850 treballadors en les principals ciutats de la península. L’any 2020, Hostelería de España li va atorgar el Premi   Nacional d’Hostaleria en la categoria d’Innovació pel seu desenvolupament de la gastronomia asiàtica amb un caràcter saludable, equilibrat i nutritiu i una fórmula senzilla: salut i sabor. 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats