X Edició de Les Garrigues Guitar Festival dedicat a Emili Pujol a Mas Blanch i Jové

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

210712-comopomona

El Guitar Festival dedicat a Emili Pujol torna a Les Garrigues un any més per seguir apropant la música culta d’instruments de corda polsada al gran públic. Diferents concerts en indrets singulars que omplen de personalitat i talent les nits d’estiu a la comarca.

El proper dissabte dia 17 de juliol el Duo Aramai, format per la soprano Adriana Aranda i el guitarrista Simón Maisano, presentaran “Paisatges de Llatinoamèrica” a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové.

Enmig de la natura, obrirem la porta a un viatge per Llatinoamèrica i els seus inesgotables paisatges, fent un recorregut entre l’Argentina de Gustavino, un amor contemplatiu en dotze petits quadres sonors d’algunes de les flors més característiques, i el Brasil de Villa-Lobos i Ovalle, dues generacions que evoquen la commoció humana des de visions del món, personal i impersonal, amb les diferents formes d’entendre l’amor. 

Així mateix, l’escultora Marta Pruna, col·locarà davant del celler, la seva obra “Agrair l’Instant”. Una peça del Camí dels 7 Sentits que formarà part temporalment de La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové. A través d’aquesta obra, Pruna vol copsar l’eternitat com una experiencia de l’instant, el present etern. Una abraçada amb tots per fer memoria i recordar-nos que la poesía és cada possibilitat del cada dia.

Els assistents, abans o després del concert, podrán aprofitar per visitar l’Espai Saó del celler que acull l’exposició temporal “Diàlegs amb la terra” de l’artista Joanpere Massana fins al mes de setembre, així com les altres obres que es troben permanentment exposades a dins del celler.

L’entrada costa només 10 euros -8 euros anticipada a la web del celler- i el concert començarà a les 19.00h i anirà maridat amb dos dels vins ecològics i de muntanya del celler Mas Blanch i Jové.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats