[:ca]Toni Lara, entre els deu millors Sommeliers[:es]Toni Lara, entre los diez mejores Sumilleres[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]El reconegut sommelier lleidatà Toni Lara (Estel de la Mercè) ha fet un gran paper en el 23 Campionat d’Espanya de Sommeliers, “Tierra de Sabor”, que ha acollit aquesta setmana el Saló de Gurmets de Madrid.

Lara va quedar entre els primers deu classificats. Dels més de 50 participants, només tres van arribar a la gran final d’ahir, dijous dia 27 d’abril: Joan Andoni Rementería, Rementxe Muxika (Vizcaya), Daniel Martínez Felguera d’El Celler de Can Roca (Girona) i Manuel Jiménez Vida, La Vida (Aragón), que va ser el guanyador.

[:es]El reconocido sumiller leridano Toni Lara (L’Estel de la Mercè) ha hecho un gran papel en el 23 Campeonato de España de Sumilleres, “Tierra de Sabor”, que ha acogido esta semana el Salón de Gourmets de Madrid.

Lara quedó entre los primeros diez clasificados. De los más de 50 participantes, sólo tres llegaron a la gran final de ayer, jueves día 27 de abril: Joan Andoni Rementería, Rementxe Muxika (Vizcaya), Daniel Martínez Felguera de El Celler de Can Roca (Girona) y Manuel Jiménez Vida, La Vida (Aragón), que fue el ganador.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats