[:ca]Tast d’oli i vins per a prescriptors a la Fira de Les Garrigues[:es]Cata de aceite y vinos para prescriptores en la Feria de Les Garrigues[:en]Oil and wine tasting to prescribers in Les Garrigues Fair[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

160114tastoli

[:ca]Amb dos tastos professionals de vi i oli van finalitzar el seu viatge el grup de prescriptors, gastrònoms, bloguers i periodistes, que durant dos dies van visitar molins, cellers i punts d’interès de les Garrigues.
El viatge, organitzat pel Patronat de la Fira de l’Ajuntament de les Borges Blanques, va comptar amb una visita a la mostra de referència del sector oleic català. Així a l’estand de la Diputació de Lleida, els delegats –amb diferents procedències estatals i europees (Madrid, Vitòria, Barcelona, Roma, Budapest, Porto, Marsella…) van participar en un tast de vins DO Costers del Segre subzona Garrigues. A l’espai de degustació de la fira, van assistir també un tast professional d’olis varietals comentat.

160114tast

[:es]Con dos catas profesionales de vino y aceite finalizaron su viaje el grupo de prescriptores, gastrónomos, blogueros y periodistas, que durante dos días visitaron molinos, bodegas y puntos de interés de Les Garrigues.
El viaje, organizado por el Patronato de la Feria del Ayuntamiento de Les Borges Blanques, contó con una visita a la muestra de referencia del sector oleico catalán. Así en el stand de la Diputación de Lleida, los delegados -con diferentes procedencias estatales y europeas (Madrid, Vitoria, Barcelona, Roma, Budapest, Oporto, Marsella …) participaron en una cata de vinos DO Costers del Segre subzona Garrigues. En el espacio de degustación de la feria, asistieron también una cata profesional de aceites varietales comentada.

160114tast[:en]With two professional wine and oil tasting, a group of prescribers, bloggers and journalists completed their two day trip visiting mills, wineries and attractions of Les Garrigues.
The trip, organized by the Board of the Oil Fair of Les Borges Blanques, included a visit to the reference sample of the Catalan oleic sector. So in the stand of the Lleida Council, delegates, with different national and European origins (Madrid, Vitoria, Barcelona, Rome, Budapest, Porto, Marseille …) participated in a wine tasting of the DO Costers del Segre -subzone Garrigues. In the tasting room of the exhibition, they also attended a commented professional tasting of varietal oils.

160114tast[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats