[:ca]Promoció internacional per a la Fira de l’Oli de les Garrigues[:es]Promoción internacional para la Feria del Aceite de Les Garrigues[:en]International promotion for the Oil Fair of Les Garrigues[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

160108garrigues

[:ca]Un grup de vuit prescriptors de gastronomia i turisme –format per gastrònoms, periodistes i bloguers proce-dents de Madrid, Vitòria, Barcelona, Roma, Budapest, Porto, Bruges i Marsella– van arribar ahir al vespre a les Garrigues per a descobrir el patrimoni cultural i gastronòmic de la comarca i la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra.
El Patronat de la Fira de les Borges Blanques ha organitzat aquesta missió internacional de promoció de la fira per excel·lència de les Garrigues, el seu oli, els vins, resta de productes agroalimentaris i patrimoni cultural coincidint amb aquesta 53a edició.
El grup –coordinat pel periodista Rafa Gimena, de la consultora de comunicació gastronòmica Como Pomona– el conformen, entre altres, el conseller internacional de Slow Food per a Espanya i Portugal, Alberto López de Ipiña; el director i presentador del programa Rutas con Sabor de Radio Sol XXI (Madrid) i membre de la Junta Directiva de la Federacion Española de Periodistas de Viajes y Turismo, Juan Herrera; el president de la Penya Gastronòmica Barça, Pere Duran; i periodistes i bloguers de gastronomia i turisme com Sue Tolson (Hongria), Rowena Dumlao (Itàlia) o Laure Marie Ducloy (França).
Els participants han dormit aquesta nit a Granyena de les Garrigues i visitaran, a partir d’avui dijous, diferents molins, cellers i punts d’interès del territori fins demà divendres, dia 15 de gener, que participaran en un tast d’olis i un altre de vins, en el recinte firal.
L’organització facilitarà que durant les visites i els àpats, els participats puguin degustar els olis i vins que participaran en la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de les Garrigues. Entre els punts culturals que es visitaran destaquen els Vilars d’Arbeca, el Parc Temàtic de l’Oli, el Mirador de les Garrigues, els municipis de les Borges Blanques, el Vilosell o les pintures rupestres del Cogul. D’aquesta manera es vol promocionar, juntament amb la fira i l’oli, el vi i altres productes gastronòmics i culturals com a part important del paisatge, la cultura i la història del territori.[:es]Un grupo de ocho prescriptores de gastronomía y turismo -formado por gastrónomos, periodistas y blogueros procedentes de Madrid, Vitoria, Barcelona, ​​Roma, Budapest, Oporto, Brujas y Marsella- llegaron anoche a Les Garrigues para descubrir el patrimonio cultural y gastronómico de la comarca y la Feria del Aceite de Calidad Virgen Extra.
El Patronato de la Feria de las Borges Blanques ha organizado esta misión internacional de promoción de la feria por excelencia de las Garrigues, su aceite, los vinos, resto de productos agroalimentarios y patrimonio cultural coincidiendo con esta 53ª edición. El grupo -coordinado por el periodista Rafa Gimena, de la consultora de comunicación gastronómica Como Pomona- lo conforman, entre otros, el consejero internacional de Slow Food para España y Portugal, Alberto López de Ipiña; el director y presentador del programa Rutas con Sabor de Radio Sol XXI (Madrid) y miembro de la Junta Directiva de la Federación Española de Periodistas de Viajes y Turismo, Juan Herrera; el presidente de la Peña Gastronómica Barça, Pere Duran; y periodistas y blogueros de gastronomía y turismo como Sue Tolson (Hungría), Rowena Dumlao (Italia) o Laure Marie Ducloy (Francia). Los participantes han dormido esta noche en Granyena de Les Garrigues y visitarán, a partir de hoy jueves, diferentes molinos, bodegas y puntos de interés del territorio hasta mañana viernes, día 15 de enero, que participarán en una cata de aceites y otro de vinos, en el recinto ferial. La organización facilitará que durante las visitas y las comidas, los participantes puedan degustar los aceites y vinos que participarán en la Feria del Aceite Calidad Virgen Extra de Les Garrigues. Entre los puntos culturales que se visitarán destacan los Vilars de Arbeca, el Parque Temático del Aceite, el Mirador de las Garrigues, los municipios de Les Borges Blanques, el Vilosell o las pinturas rupestres del Cogul. De esta manera se quiere promocionar, junto con la feria y el aceite, el vino y otros productos gastronómicos y culturales como parte importante del paisaje, la cultura y la historia del territorio.[:en]A group of eight prescribers of gastronomy and tourism -made up for gourmets, journalists and bloggers coming from Madrid, Vitoria, Barcelona, ​​Rome, Budapest, Porto, Bruges and Marseille arrived last night at Les Garrigues to discover the cultural heritage and gastronomy of the region and the Oil Quality Extra Virgin Fair.
The Board of Les Borges Blanques Fair has organized this international mission of promoting the most important fair of Les Garrigues, its oil, wine, and other food products and its cultural heritage coinciding with the 53rd edition of the event. The group was coordinated by the journalist Rafa Gimena, from the gastronomic consultancy ComoPomona, among others, and included the international Slow Food Councilor for Spain and Portugal, Alberto López de Ipiña; the director of Routes with flavor, a radio program of Radio Sol XXI (Madrid), and member of the board of the Spanish Federation of Travel and Tourism Journalists, Juan Herrera; the president of the Barça Gastronomic club, Pere Duran; bloggers and journalists of gastronomy and tourism as Sue Tolson (Hungary), Rowena Dumlao (Italy) or Laure Marie Ducloy (France). Participants slept last night in Granyena de Les Garrigues and they will visit, from Thursday, various mills, wineries and attractions of the territory until tomorrow, Friday, January 15, to participate in a tasting of oils and wines in the Oil Fair. The organization will provide that, during the visits and meals, participants can taste the oils and wines that will participate in the Fair Quality Extra Virgin Olive Oil of Les Garrigues. Among the cultural sites to be visited include the Vilars d’Arbeca, the Oil Theme Park, the Viewpoint of Les Garrigues, the towns of Les Borges Blanques, el Vilosell or el Cogul cave art paintings. In this way we want to promote, together with the fair and the oil, wine and other gastronomic and cultural products as an important part of the landscape, culture and history of the territory.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats