[:ca]Tast de vins de Les Garrigues a Juneda[:es]Cata de vinos de Les Garrigues en Juneda[:en]Wine tasting of Les Garrigues in Juneda[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170917tastavins

[:ca]Unes cinquanta persones de diferents localitats de Catalunya han participat avui a Juneda en un tast de vins de les Garrigues (DO Costers del Segre). L’activitat organitzada per l’Associació Tastavins de Juneda i per l’Ajuntament de la localitat, en el marc del Pla de Barris, ha estat comentada pel periodista gastronòmic Rafa Gimena de Como Pomona.

Els vins tastats han estat Petit Saó Blanc del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles; L’Escorza Chardonnay del Celler Matallonga de Fulleda; el rosat Nena del Celler Vinya Els Vilars d’Arbeca; i el vi negre Vilosell de Tomàs Cusiné d’El Vilosell.

[:es]Unas cincuenta personas de diferentes localidades de Cataluña han participado hoy en Juneda en una cata de vinos de les Garrigues (DO Costers del Segre). La actividad organizada por la Asociación Tastavins de Juneda y por el Ayuntamiento de la localidad, en el marco del Plan de Barrios, ha sido comentada por el periodista gastronómico Rafa Gimena de Como Pomona.

Los vinos probados han sido Petit Saó Blanc de la bodega Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles; El Escorza Chardonnay de la Bodega Matallonga de Fulleda; el rosado Nena de la Bodega Viña Els Vilars de Arbeca; y el vino tinto Vilosell de Tomàs Cusiné de El Vilosell.

[:en]Around fifty people from different places in Catalonia attended today in Juneda a wine tasting of Les Garrigues (DO Costers del Segre). The activity organized by the Tastavins Association of Juneda and the City Council of the village, within the framework of the Pla de Barris, has been commented by the gastronomic journalist Rafa Gimena from Como Pomona.

The wines tasted were Petit Saó Blanc from the cellar Mas Blanch i Jové from la Pobla de Cérvoles; The Chardonnay Escorza of Celler Matallonga from Fulleda; the rosée Nena from Celler Vinya Els Vilars d’Arbeca; and the Vilosell wine from Tomàs Cusiné from El Vilosell.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats