Tast de vins comentat amb Christof Cottmann Cata de vinos comentada con Christof Cottmann

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Tast de vins comentat amb Christof Cottmann

Les antigues cotxeres del castell Vollrads acullen en l’actualitat una moderna enoteca on podem descobrir la vintena de referències del celler de la mà de Christof Cottmann. Aquest jove professional s’adapta, amb l’anglès, als turistes i amants del vi en general que s’apropen al celler. Amb ell vam poder degustar un complet tast comentat dels Riesling de la casa. Vam començar per un Qualitätswein trocken (sec) 2009, un vi correcte que destaca pel seu preu ajustat. Amb l’Erstes Gewächs 2006 vam pujar de nivell cap a un vi amb molta més guarda que, tot i els anys, conservava la fruita i la frescor del raïm. Mentre que l’Spätlese Sec 2009 se’ns va presentar ric en préssec.

El vins estrella de la casa: el Beerenauslese 2010 (a 122 euros l’ampolla de 0,375 l) i l’Eiwein 2010 (91 euros l’ampolla) destacaren per l’equilibri entre dolç i àcid.Cata de vinos comentada con Christof Cottmann

Las antiguas cocheras del castillo Vollrads acogen en la actualidad una moderna enoteca donde podemos descubrir la veintena de referencias de la bodega de la mano de Christof Cottmann. Este joven profesional se adapta, con el inglés, a los turistas y amantes del vino en general que se acercan a la bodega. Con él pudimos degustar una completa cata comentada de los Riesling de la casa. Empezamos por un Qualitätswein trocken (seco) 2009, un vino correcto que destaca por su precio ajustado. Con el Erstes Gewächs 2006 subimos de nivel hacia un vino con mucha más guarda que, todo y los años, conservaba la fruta y la frescura de la uva. Mientras que el Spätlese Seco 2009 se nos presentó rico en melocotón.

El vinos estrella de la casa: el Beerenauslese 2010 (a 122 euros la botella de 0,375 l) y Eiwein 2010 (91 euros la botella) destacaron por el equilibrio entre dulce y ácido.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats