Schloss Vollrads, una experiència enoturística completa al RheingauSchloss Vollrads, una experiencia enoturística completa en Rheingau

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Amb una producció de mig milió d’ampolles d’unes 25 referències diferents de vi riesling Schloss Vollrads, a Oestich-Winkel, és un del cellers més importants del Rheingau, amb un concepte empresarial que s’obre cap a l’enoturisme amb un restaurant gastronòmic i de banquets, així com una enoteca que bé mereix una visita amb temps.

Schloss Vollrads és un celler històric que ja va documentar operacions de venda de vi el 1211, pel que es pot considerar uns de les bodegues més antigues del món que encara està en funcionament. Amb unes 60 hectàrees de terreny, la finca havia estat en mans de la família Greinffenclau des del segle XIV fins al final dels 90, quan va passar a ser propietat d’una entitat bancària.

Les veremes més tardanes donen lloc a uns vins excel·lents reconeguts en mercats internacionals.

Una visita a aquest celler és una bona ocasió per fer-nos amb unes ampolles de Rieslings ben diferents que no deceben. Els preus van dels 10 als 174 euros amb referències per a tots els gustos i butxaques.

Con una producción de medio millón de botellas de unas 25 referencias diferentes de vino riesling Schloss Vollrads, en Oestich-Winkel, es uno del bodegas más importantes del Rheingau, con un concepto empresarial que se abre hacia el enoturismo con un restaurante gastronómico y de banquetes, así como una enoteca que bien merece una visita con tiempo.

Schloss Vollrads es una bodega histórica que ya documentó operaciones de venta de vino el 1211, por el que se puede considerar unos de las bodegas más antiguas del mundo que todavía está en funcionamiento. Con unas 60 hectáreas de terreno, la finca había estado en manso de la familia Greinffenclau desde el siglo XIV hasta el final de los 90, cuando pasó a ser propiedad de una entidad bancaria.

Las vendimias más tardías dan lugar a unos vinos excelentes reconocidos en mercados internacionales.

Una visita a esta bodega es una buena ocasión para hacernos con unas botellas de Rieslings muy diferentes que no decepcionan. Los precios van de los 10 a los 174 euros con referencias para todos los gustos y bolsillos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats