Sudhoff de Figueres guanya el CatSkillsSudhoff de Figueras guana el CatSkills

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Calvin Sudhoff, de l’Institut Olivar Gran de Figueres, ha estat el guanyador del Campionat de Catalunya de Formació Professional CatSkills Cuina 2014. La competició, on van participar alumnes de vuit centres d’hoteleria de Catalunya, va tenir lloc aquest dijous 8 de maig, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. Sudhoff participarà en la final espanyola, amb l’oportunitat de passar a la final mundial.
Les proves que van realitzar els participants, es dividien en dos blocs. En el primer, corresponent al coneixement d’aquelles habilitats bàsiques que estan establertes en el mòdul de tècniques culinàries, els alumnes van haver d’elaborar dues racions d’un plat de cuina clàssica: ous pochés o mollet Villeroy.
El segon bloc, anomenat de Cuina Creativa, va despertar la imaginació dels concursants que van haver de preparar un plat amb la perdiu com a ingredient base –o principal– aplicant, com a mínim, tres tècniques culinàries.
El Jurat Degustador de la prova va estar format per Joan Pallarés Oliva, cuiner i propietari de Can Boix de Peramola; José Maria Rubio Marín, president de la FEHR; Josep Ramon Sobirà Caselles, gerent de Disform; i Rafa Gimena, periodista i cronista gastronòmic de Como Pomona.Calvin Sudhoff, del Instituto Olivar Gran de Figueras, ha sido el ganador del Campeonato de Cataluña de Formación Profesional Catskill Cocina 2014. La competición, en la que participaron alumnos de ocho centros de hostelería de Cataluña, tuvo lugar este jueves 8 de mayo, en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida. Sudhoff participará en la final española con la oportunidad de pasar a la final mundial.
Las pruebas que realizaron los participantes se dividían en dos bloques. En el primero, correspondiente al conocimiento de aquellas habilidades básicas que están establecidas en el módulo de técnicas culinarias, los alumnos tuvieron que elaborar dos raciones de un plato de cocina clásic : huevos poché o muelle Villeroy.
El segundo bloque, llamado de Cocina Creativa, despertó la imaginación de los concursantes que tuvieron que preparar un plato con la perdiz como ingrediente base- o principal- aplicando, como mínimo, tres técnicas culinarias.
El Jurado Degustador de la prueba estuvo formado por Joan Pallarés Oliva, cocinero y propietario de Can Boix de Peramola; José María Rubio Marín, presidente de la FEHR; Josep Ramon Soberano Casillas gerente de Disform; y Rafa Gimena, periodista y cronista gastronómico de Como Pomona.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats