La cuina dels jueus, eix de les Nits Gastronòmiques del MuseuLa cocina de los judíos, eje de las Noches Gastronómicas del Museo

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Museu de Lleida celebrarà aquest dijous 15 de maig, a les 21 hores, la segona sessió de les IV Nits Gastronòmiques que enguany duen per nom Descobrim la cuina dels jueus. L’activitat s’inicia amb una visita guiada per Miquel Sabaté (de l’equip pedagògic del Museu) als carrers que van formar La Cuirassa –l’antic barri jueu de Lleida– que arrenca a la Costa del Jan, inclou un aperitiu d’Humus, a la plaça del Seminari; i finalitza visitant alguna de les peces del Museu. Una vegada a la cafeteria, els participants degusten un sopar amb receptes jueves com la Fatay Sábra (empanada de carn); l’Albergínia farcida de verdures; el Pollastre amb figues cuinat com l’Adafina; el Leikaj i el Jalà (pa). L’àpat està comentat pel periodista Rafa Gimena (Como Pomona) i l’equip de cuina del Cafè del Museu. El cost de l’activitat és de 25 euros i les inscripcions es poden fer al mateix Museu.
El Museo de Lleida celebrará este jueves 15 de mayo, a las 21 horas, la segunda sesión de las IV Noches Gastronómicas que este año se denominan “Descubrimos la cocina de los judíos”. La actividad se inicia con una visita guiada por Miquel Sabaté (del equipo pedagógico del Museo) en las calles que formaron “La Cuirassa” -el antiguo barrio judío de Lleida- que arranca en la Costa del Jan, incluye un aperitivo de “Humus” en la plaza del Seminario; y finaliza visitando alguna de las piezas del Museo. Al llegar a la cafetería, los participantes degustan una cena con recetas judías como Fatay Sábra (empanada de carne); Berenjena rellena de verduras; Pollo con higos cocinado como Adafina; el Leikaj y el Jalá (pan). La comida está comentada por el periodista Rafa Gimena (Como Pomona) y el equipo de cocina del Café del Museo. El coste de la actividad es de 25 euros y las inscripciones se pueden hacer en el mismo Museo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats