Sommeliers catalans al celler MatallongaSumilleres catalanes en la bodega Matallonga

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Una dotzena de sommeliers vinguts de tot Catalunya es van reunir aquest passat dimecres, dia 3 d’octubre, al celler de Matallonga de Fulleda.
“Els sommeliers van poder interactuar i agafar coneixements dels principis bàsics d’enologia, realitzant i fent pràctiques de tots els aspectes que formen part de l’elaboració del vi”, expliquen els responsables del celler.
Així, els sommeliers van participar en la “premsa, encubats, analítiques d’acidesa, remuntats i, fins i tot, plantejaments de cupatges, emulant per un moment els grans enòlegs i, sobretot, prenent consciència de la dificultat que suposa l’elaboració, la quantitat de paràmetres que cal tenir en compte perquè aquest preuat most de vinya vella esdevingui un gran vi”, afegeix l’organització.Una docena de sumilleres venidos de toda Cataluña se reunieron este pasado miércoles, día 3 de octubre, en la bodega de Matallonga de Fulleda.
“Los sumilleres pudieron interactuar y tomar conocimientos de los principios básicos de enología, realizando y haciendo prácticas de todos los aspectos que forman parte de la elaboración del vino”, explican los responsables de la bodega.
Así, los sumilleres participaron en la “prensa, encubados, analíticas de acidez, remontados e incluso, planteamientos de coupages, emulando por un momento los grandes enólogos y, sobre todo, tomando conciencia de la dificultad que supone la elaboración, la cantidad de parámetros a tener en cuenta para que este preciado mosto de viña vieja se convierta en un gran vino “, añade la organización.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats