Maridatge amb Lagravera a La GuineuMaridaje en Lagravera en La Guineu

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El celler Lagravera va obrir aquest dijous, dia 4 d’octubre, un cicle de maridatges de vins de la DO Costers del Segre que la consultoria gastronòmica Como Pomona organitza al restaurant La Guineu del Parc Tecnològic de Nou Barris a Barcelona.
Els innovadors vins d’aquest celler d’Alfarràs es van maridar, en aquesta primera sessió, amb un menú tradicional amb pastís de truita; caneló d’espinacs a la catalana; enfilat de vedella amb verduretes; cassoleta de bacallà amb samfaina; i bescuits casolans. Laltre, els Ónra blanc i negre, i els moltaHonra blanc i negre van sorprendre els comensals, que van seguir els comentaris sobre la filosofia del celler i els seus vins.La bodega Lagravera abrió este jueves, día 4 de octubre, un ciclo de maridajes de vinos de la DO Costers del Segre que la consultoría gastronómica Como Pomona organiza el restaurante La Guineu del Parque Tecnológico de Nou Barris en Barcelona.
Los innovadores vinos de esta bodega de Alfarràs se maridaron, en esta primera sesión, con un menú tradicional con pastel de tortilla, canelón de espinacas a la catalana; ensartado de ternera con verduritas; cazoleta de bacalao con pisto, y bizcochos caseros. Otro, los Ónra blanco y negro, y los moltaHonra blanco y negro sorprendieron a los comensales, que siguieron los comentarios sobre la filosofía de la bodega y sus vinos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats