Slow Food Catalunya celebra la Setmana Bio amb un tallerSlow Food Cataluña celebra la Semana Bio con un taller

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Coordinadora Km0-Slow Food va organitzar una demostració de cuina el passat dimarts 3 de juny, coincidint amb la “Setmana Bio”. En l’acte, cinc cuiners Km0-Slow Food van mostrar les seves arts cuinant productes ecològics de proximitat i de l’Arca del gust d’Slow Food.
L’acte estava inclòs dins el programa de la “Setmana Bio” la qual se celebrà del 30 de maig al 8 de juny, i va comptar amb la presencia de Marià Morera, director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. Un total de trenta-sis persones –representants de la premsa i bloggers– van participar en l’acte en què es van tastar diferents plats, tots cuinats amb el màxim de respecte pels aliments i els elaboradors.La Coordinadora Km0-Slow Food organizó una demostración de cocina el pasado martes 3 de junio, coincidiendo con la “Semana Bio”. En el acto, cinco cocineros Km0-Slow Food mostraron sus artes cocinando productos ecológicos de proximidad y del Arca del gusto de Slow Food.
El acto estaba incluido en el programa de la “Semana Bio” la cual se celebró del 30 de mayo al 8 de junio, y contó con la presencia de Mariano Morera, director de los Servicios Territoriales en Barcelona del Departamento de Agricultura, Ganadería , Pesca, Alimentación y Medio Natural. Un total de treinta y seis personas-representantes de la prensa y bloggers-participaron en el acto en que se probaron diferentes platos, todos cocinados con el máximo respeto por los alimentos y los elaboradores

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats