Lleida acull el II Raimat amb els Joves Talents de la GastronomiaLleida acoge el ll Raimat con los Jóvenes Talentos de la Gastronomía

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Els guanyadors de Lleida del II Concurs Raimat amb els Joves Talents de Gastronomia –celebrat el passat dijous, dia 5 de juny, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida– van estar Àngel Esteve, amb Pennoni Lisci amb salsa pesto, i Geoffrey-Adrien Gómez, pel maridatge amb vins de Raimat.
Per part de l’escola de Girona, els guanyadors van ser Albert Boix, amb Lletons de xai glacejats amb un trinxat i bolets, qui compartí premi amb Eudald Creus, pel seu Fals maki de pàmpols d’arròs cremós amb salsa fina; mentres que el maridatge el va guanyar Javier del Hoyo.
Pel que fa a l’Escola de Barcelona, Mayte de Fruits va guanyar amb els seus Ous Mollet amb migas i cruixent de parmesà; i el maridatge va ser per a l’Esther Pi.
El Jurat del concurs, presidit pel xef Jordi Cruz, va supervisar la cuina simultània dels quinze joves finalistes –cinc per centre formatiu (Escola d’Hostaleria de Girona, Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona)– que van estar acompanyats per companys sommeliers de cadascuna de les escoles, encarregats de maridar el plat preparat amb un dels vins del celler Raimat. A més de criteris com sabor, presentació, aroma o originalitat; el jurat va validar el millor maridatge per triar el millor cuiner i sommelier de cada centre.
La dotació econòmica del premi és de 2.000 euros per escola participant i 500 euros per a cadascun dels alumnes guanyadors per a ampliar els seus estudis.Los ganadores de Lleida del II Concurso Raimat con los Jóvenes Talentos de Gastronomía-celebrado el pasado jueves, día 5 de junio, en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida-estuvieron Ángel Esteban, con Pennoni Liscat con salsa pesto, y Geoffrey-Adrien Gómez, el maridaje con vinos de Raimat.
Por parte de la escuela de Girona, los ganadores fueron Albert Boix, con Mollejas de cordero glaseados con un picadillo y setas, quien compartió premio con Eudald Cruces, por su Falso maki de pámpanos de arroz cremoso con salsa fina; mientras que el maridaje lo ganó Javier del Hoyo.
En cuanto a la Escuela de Barcelona, ​​Mayte de Frutos ganó con sus Huevos Mollet con migas y crujiente de parmesano; y el maridaje fue para Esther Pi.
El Jurado del concurso, presidido por el chef Jordi Cruz, supervisó la cocina simultánea de los quince jóvenes finalistas y cinco por centro formativo (Escuela de Hostelería de Girona, Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida y Escuela Superior de Hostelería de Barcelona) – que estuvieron acompañados por compañeros sumilleres de cada una de las escuelas, encargados de maridar el plato preparado con uno de los vinos de la bodega Raimat. Además de criterios como sabor, presentación, aroma u originalidad; el jurado validó el mejor maridaje para elegir el mejor cocinero y sumiller de cada centro.
La dotación económica del premio es de 2.000 euros por escuela participante y 500 euros para cada uno de los alumnos ganadores para ampliar sus estudios.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats