Sis restaurants participen en la III Setmana Gastronòmica de FragaSeis restaurantes participan en la III Semana Gastronómica de Fraga

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un total de sis restaurants participaran en la tercera edició de la Setmana Gastronòmica Ciutat de Fraga, l’esdeveniment que reivindica la restauració i els productes de la comarca natural de la Ciutat de Fraga i que se celebrarà entre els dies 7 i 16 de març.
Brasería Jeff, +Billauba, Hotel Casanova, Restaurant Martín, Espai Oró i Salones Casanova són els sis restaurants que han confirmat ja la seva participació en un esdeveniment que inclourà també conferències i un altre tipus d’activitats per al professional del sector i el gran públic.
Enguany, la Setmana Gastronòmica tindrà una durada de deu dies –tres més que l’edició anterior–.
Amb això, expliquen el coordinador de la Setmana Gregorio Abadía i el regidor delegat de Comerç i Desenvolupament Econòmic Javier Catalán, es torna a donar al públic més temps per poder conèixer totes i cadascuna de les diferents propostes que elaboraran els restaurants que participen i s’intenta maximitzar l’impacte econòmic d’un esdeveniment que en la seva segona edició va servir uns dos mil menús entre els sis restaurants que hi van participar.
Els menús mantindran el preu de l’anterior edició: “Cada restaurant que participa elabora el seu propi menú i tots es comercialitzen al mateix preu: 25 euros, el celler a part. Els menús inclouen un entrant, primer i segon plat i les postres”, explica Abadía.

Un total de seis restaurantes participarán en la tercera edición de la Semana Gastronómica Ciudad de Fraga, el evento que reivindica la restauración y los productos de la comarca natural de la Ciudad de Fraga y que se celebrará entre los días 7 y 16 de marzo.
Brasería Jeff, + Billauba , Hotel Casanova , Restaurante Martín , Espacio Oró y Salones Casanova son los seis restaurantes que han confirmado ya su participación en un evento que incluirá también conferencias y otro tipo de actividades para el profesional del sector y el gran público.
Este año, la Semana Gastronómica tendrá una duración de diez días y tres más que la edición anterior -.
Con ello , explican el coordinador de la Semana Gregorio Abadía y el concejal delegado de Comercio y Desarrollo Económico Javier Catalán, se vuelve a dar al público más tiempo para poder conocer todas y cada una de las diferentes propuestas que elaborarán los restaurantes que participan y se intenta maximizar el impacto económico de un evento que en su segunda edición sirvió unos dos mil menús entre los seis restaurantes que participaron.
Los menús mantendrán el precio de la anterior edición : “Cada restaurante que participa elabora su propio menú y todos se comercializan al mismo precio : 25 euros , la bodega aparte. Los menús incluyen un entrante, primer y segundo plato y el postre “, explica Abadía.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats