El Saló de Gourmets de Madrid obre portes del 10 al 13 de marçEl Salón de Gourmets de Madrid abre puertas del 10 al 13 de marzo

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El Saló de Gourmets (SG), la fira més gran d’Europa dedicada en exclusiva al producte delicatessen, tindrà lloc enguany entre els dies 10 i 13 de març, al recinte firal Juan Carlos I de Madrid.
Després de vint-i-set anys sent els pioners i el punt de referència dels amants de l’exclusiu, Madrid esdevé un altre cop la capital mundial dels productes alimentaris d’alta gamma.
El saló és l’únic d’aquest gènere que se celebra a Europa; un aparador de les últimes tendències i una oportunitat excepcional per conèixer les últimes novetats. El seu èxit radica en què els assistents es troben amb un espai en el qual el diàleg, els intercanvis comercials, les activitats i, especialment, els productes són sempre excel·lents. L’esdeveniment, organitzat per Grup Gourmets, és una oportunitat per donar a conèixer l’amplíssima riquesa gastronòmica espanyola i internacional. La varietat de productes consolida la fira com la gran cita anual del sector.

El Salón de Gourmets (SG), la feria más grande de Europa dedicada en exclusiva al producto delicatessen, tendrá lugar este año entre los días 10 y 13 de marzo, en el recinto ferial Juan Carlos I de Madrid.
Después de veinte y siete años siendo los pioneros y el punto de referencia de los amantes del exclusivo, Madrid se convierte de nuevo la capital mundial de los productos alimenticios de alta gama.
El salón es el único de este género que se celebra en Europa; un escaparate de las últimas tendencias y una oportunidad excepcional para conocer las últimas novedades. Su éxito radica en que los asistentes se encuentran con un espacio en el que el diálogo, los intercambios comerciales, las actividades y, especialmente, los productos son siempre excelentes. El evento, organizado por Grupo Gourmets, es una oportunidad para dar a conocer la amplísima riqueza gastronómica española e internacional. La variedad de productos consolida la feria como la gran cita anual del sector.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats