Sinergia de cafè i cuina al Basque Culinary CentreSinergia de café y cocina en el Basque Culinary Centre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Cafès Baqué s’ha adherit al projecte Basque Culinary Center mitjançant la signatura d’una aliança estratègica per la qual ambdues entitats es comprometen a crear sinergies entorn del món del cafè i la gastronomia.
I és que un dels pilars de la Fundació Basque Culinary Center és promoure la investigació i transferència de coneixements en els professionals de l’alta cuina i els sectors empresarials relacionats directa i indirectament amb la gastronomia, per això és clau sumar aliats al seu projecte.
La signatura d’aquest acord amplia l’espectre amb la incorporació del món del cafè al projecte.
Així el director de la Fundació Basque Culinary Center i vicerector de Mondragon Unibertsitatea, Joxe Mari Aizega, i Fernando Etxabe, director general de Cafès Baqué, han signat aquest acord, que té una vigència de cinc anys.Cafés Baqué se ha adherido al proyecto Basque Culinary Center mediante la firma de una alianza estratégica por la cual ambas entidades se comprometen a crear sinergias en torno al mundo del café y la gastronomía.
Y es que uno de los pilares de la Fundación Basque Culinary Center es promover la investigación y transferencia de conocimientos en los profesionales de la alta cocina y los sectores empresariales relacionados directa e indirectamente con la gastronomía, por eso es clave sumar aliados a su proyecto.
La firma de este acuerdo amplía el espectro con la incorporación del mundo del café en el proyecto.
Así el director de la Fundación Basque Culinary Center y vicerrector de Mondragon Unibertsitatea, Joxe Mari Aizega, y Fernando Etxabe, Director General de Cafés Baqué, han firmado este acuerdo, que tiene una vigencia de cinco años.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats