Seleccionen una recepta per cada comarca de LleidaSeleccionan una receta para cada comarca de Lleida

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

La Diputació de Lleida i Gustum, en col·laboració amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, han convocat un concurs de receptes obert a tots els restaurants de la demarcació de Lleida mitjançant el qual se seleccionaran 13 receptes, una per cadascuna de les 13 comarques lleidatanes, elaborades a partir de productes locals.
Les 13 tapes seleccionades seran presents a l’espai de degustació Gustum de la Fira de Sant Miquel. D’aquesta forma, es dóna un pas més en el projecte Gustum que a les fires de Sant Josep i de Balaguer ja va tenir una important presència amb degustacions, activitats i promoció dels productes agroalimentaris de la demarcació de Lleida. Els restaurants interessats en aquesta selecció poden enviar les seves propostes fins al dia 28 de juliol i consultar les bases del concurs a la web: www.gustum.org. Un jurat valorarà les diferents receptes.La Diputación de Lleida y Gustum, en colaboración con la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, han convocado un concurso de recetas abierto a todos los restaurantes de la demarcación de Lleida mediante el cual se seleccionarán 13 recetas, una por cada una de las 13 comarcas leridanas, elaboradas a partir de productos locales.
Las 13 tapas seleccionadas estarán presentes en el espacio de degustación Gustum de la Feria de San Miguel. De esta forma, se da un paso más en el proyecto Gustum que en las ferias de San José y de Balaguer ya tuvo una importante presencia con degustaciones, actividades y promoción de los productos agroalimentarios de la demarcación de Lleida. Los restaurantes interesados ​​en esta selección pueden enviar sus propuestas hasta el día 28 de julio y consultar las bases del concurso en la web: www.gustum.org. Un jurado valorará las diferentes recetas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats