RUTA DEL VI DE LLEIDA

Sara Jové presenta el vi Saó Expressiu 2011 de Mas Blanch i Jové

Cupatge de Garnatxa negra, una mica de cabernet Sauvignon i Ull de Llebre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

SaraJoveExpressiu

Sara Jové del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles (Ruta del Vi de LleidaDO Costers del Segre) presenta el vi Saó Expressiu 2011, que, posteriorment, Óscar Ruíz de Brasa d’Or maridarà amb una espatlla de corder de raça Xisqueta. La cellerera assegura que l’Expressiu, “per mi, és el vi que trobo més personal de casa nostra perquè només el fem els anys bons. Bàsicament amb vinya vella. I és un cupatge de Garnatxa negra, una mica de cabernet Sauvignon i Ull de Llebre”.

Jové destaca la qualitat d’aquest Expressiu, que tot i ser una anyada 2011, se’ns presenta “rodó, elegant i complex”. L’Expressiu ha estat criat durant catorze mesos en bótes de roure, la major part francès, i ha passat la resta d’anys en ampolla fins al moment de la seva distribució i consum. “És un vi que no deixa de sorprendre perquè té molts matisos i expressa molt bé el paisatge”, diu Sara.

La situació geogràfica, l’emplaçament i clima de muntanya de la Pobla de Cérvoles confereix als vins d’aquest territori un equilibri entre concentració i frescor molt interessant, i molt característic de la continentalitat de la DO Costers del Segre.

Jové insisteix en l’aposta per la producció ecològica i la sostenibilitat com unes de les senyes més significatives del celler.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats