[:ca]Salvador guanya el Concurs de Truita de Riu d’Alfarràs[:es]Salvador gana el Concurso de Trucha de Río de Alfarràs[:en]Salvador wins the Alfarràs Trout River contest[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

160406winner

[:ca]Josep Salvador Miret, Albert Calvet Molinero, i Arnau Panadés Jordà van estar els guanyador, segon i tercer classificat del I Concurs de Truita de Riu d’Alfarràs que va organitzar l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i l’Ajuntament d’aquesta localitat del Segrià ahir, dimecres 6 d’abril, en el marc de la V Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d’Alfarràs que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 d’abril.

El jove cuiner Josep Salvador va presentar un mar i muntanya amb el nom de Truita de riu amb pil-pil de les seves espines i algues. Un plat de fusió on el peix de la Noguera Ribagorçana s’associava amb les algues marines amb tocs nipons de soia i wasabi.
Per la seva banda, Calvet es va inspirar en la cuina del nord per a fer una Torrada de truita de riu a l’Orio amb cruixent de pernil i salsa de vi blanc; i Panadés va cuinar i portar davant el jurat una Pulpeta de truita de riu amb pernil, caviar de mel i textures de préssec, l’altre producte estrella d’Alfarràs.
José María Rubio, president de la Federació Espanyola d’Hostaleria i Restauració; l’alcalde d’Alfarràs, Kleber Esteve; Luisa Ruíz, en representació de la piscifactoria Santa Ana; el cuiner Ivan Pascual de Cal Gummer Events; i el periodista Rafa Gimena de Como Pomona, van estar els membres del Jurat que va atorgar com a premis els Ganivets Professionals Peixater d’Or, d’Argent i de Bronze, diplomes acreditatius i tres places a la final del concurs professional i popular de truita de riu que se celebrarà el dissabte, dia 16 d’abril a Alfarràs.
Onze alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida van estar finalistes d’aquesta primera competició que va comptar, a més dels tres concursants premiats, amb altres vuit joves promeses de la cuina lleidatana. Així, l’alumna Laia Balcells Tost va optar per fer un Pastís de truita de riu; mentre que Antonio Berenguer Montull va elaborar Mocadors de truita de riu i rocafort amb salsa de llimona. Gerard Boldú Girona, va cuinar una Lasanya de truita de riu; Albert Graells Feliu va presentar a concurs una Truita de riu cruixent amb frescor; i Maria Victòria Majós Palau defensà el Milfulls de truita de riu.
Josep Maria Penella Pons va fer un Tàrtar de truita de riu maridat amb cítrics; Eloi Romero Pedregosa presentà una elaborada Truita de riu confitada amb menta i germinats d’all, amb ajoblanco de cítrics; i Pau Sola Sabaté va defensar una creació inspirada en la tradició francesa anomenada Truita de riu pochée amb verdures i salsa au beurre blanc.

160405plat

160405plat01

160405plat02

160405plat08

160406cuina[:es]Josep Salvador Miret, Albert Calvet Molinero, y Arnau Panadés Jordà fueron el ganador, segundo y tercer clasificado del I Concurso de Trucha de Río de Alfarràs que organizó la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida y el Ayuntamiento de esta localidad del Segrià ayer, miércoles 6 de abril, en el marco de la V Muestra Gastronómica de la Trucha de Río de Alfarràs que se celebrará los días 15, 16 y 17 de abril.

El joven cocinero Josep Salvador presentó un mar y montaña con el nombre de Trucha con pil-pil de sus espinas y algas. Un plato de fusión donde el pescado de la Noguera Ribagorzana se asociaba con las algas marinas con toques nipones de soja y wasabi.
Por su parte, Calvet se inspiró en la cocina del norte para hacer una Tostada de trucha al Orio con crujiente de jamón y salsa de vino blanco; y Panadés cocinó y llevó ante el jurado una Pulpeta de trucha con jamón, caviar de miel y texturas de melocotón, el otro producto estrella de Alfarràs.
José María Rubio, presidente de la Federación Española de Hostelería y Restauración; el alcalde de Alfarràs, Kleber Esteve; Luisa Ruiz, en representación de la piscifactoría Santa Ana; el cocinero Ivan Pascual de Cal Gummer Eventos; y el periodista Rafa Gimena de Como Pomona, fueron los miembros del Jurado que otorgó como premios los Cuchillos Profesionales Pescadero de Oro, de Plata y de Bronce, diplomas acreditativos y tres plazas en la final del concurso profesional y popular de trucha que se celebrará el sábado, día 16 de abril en Alfarràs.
Once alumnos de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida fueron los finalistas de esta primera competición que contó, además de los tres concursantes premiados, con otros ocho jóvenes promesas de la cocina leridana. Así, la alumna Laia Balcells Tost optó por hacer un Pastel de trucha; mientras que Antonio Berenguer Montull elaboró ​​Pañuelos de trucha y roquefort con salsa de limón. Gerard Boldú Girona, cocinó una Lasaña de trucha; Albert Graells Feliu presentó a concurso una Trucha crujiente con frescura; y Maria Victoria Majós Palau defendió el Milhojas de trucha.
Josep Maria Penella Pons hizo un Tartar de trucha casado con cítricos; Eloi Romero Pedregosa presentó una elaborada Trucha confitada con menta y germinados de ajo, con ajoblanco de cítricos; y Pablo Sola Sabaté defendió una creación inspirada en la tradición francesa llamada Trucha pochée con verduras y salsa au beurre blanco.

160405plat

160405plat01

160405plat02

160405plat08

160406cuina[:en]Josep Salvador Miret, Albert Calvet Molinero, and Arnau Panadés Jordà were the winner, second and third place in the 1st Alfarràs Trout River contest organized by the School of Hospitality and Tourism of Lleida and the City Council of Alfarràs. The contest took place yesterday, April 6th, in the framework of the V Gastronomic Festival of Alfarràs Trout River to be held on 15, 16 and 17 April.

The young chef Josep Salvador presented a sea and mountain named Trout with pil-pil of their thorns and algae. A fusion dish where the fish the Noguera Ribagorzana river was associated with seaweed with Japanese touches of soy and wasabi.
Meanwhile, Calvet was inspired by the northern cuisine to make a trout toast in the Orio style with crispy ham and white wine sauce; and Panadés cooked Meat Loaf trout with ham, caviar and honey peach textures, the other Alfarràs star product.
José María Rubio, president of the Spanish Federation of Hotels and Restaurants; the Mayor of Alfarràs, Kleber Esteve; Luisa Ruiz, on behalf of the Santa Ana farm; Ivan Pascual, chef of Cal Gummer Events; and journalist Rafa Gimena from Como Pomona, were the members of the jury that awarded the diplomas and three places in the final of professional and popular trout contest to be held Saturday, April 16, in Alfarràs.
Eleven students of the School of Hospitality and Tourism of Lleida were the finalists of this first competition that featured, in addition to the three winning contestants, with eight other young promises of Lleida. Thus, the student Laia Balcells cooked a cake trout while Antonio Berenguer produced scarves and roquefort trout with lemon sauce. Gerard Boldú, cooked trout lasagne; Albert Graells presented a crispy trout with freshness; and Maria Victoria Majós defended the trout strudel.
Josep Maria Penella made a trout tartare paired with citrus; Eloi Romero presented an elaborate trout confit with mint and garlic sprouts, garlic soup with citrus; and Pau Solà defended a creation inspired by the French tradition called pochée trout with vegetables and sauce au beurre white.

160405plat

160405plat01

160405plat02

160405plat08

160406cuina[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats