[:ca]La truita de riu i el préssec d’Alfarràs[:es]La trucha de río y el melocotón de Alfarràs[:en]River trout and peach from Alfarràs[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

160406Truita

[:ca]L’Ajuntament d’Alfarràs aposta per la Truita de riu i el reconegut Préssec de Pinyana com a ingredients protagonistes i identitaris del turisme gastronòmic de la localitat. “Tant la truita com el préssec són dos productes locals d’alta qualitat i bona acollida gustativa per part del consumidor”, explica l’alcalde de la localitat, Kleber Esteve.
Recuperar la Truita de riu com a proposta de menú i carta als diferents restaurants de l’entorn i desestacionalitzar la cuina del préssec amb tot tipus de conserves són dos dels objectius d’aquesta estratègia de turisme gastronòmic que l’Ajuntament concreta amb la Fira del Préssec de Pinyana, al mes d’octubre, i la Mostra Gastronòmica de la Truita de riu d’Alfarràs, a l’abril.
Promocionar i ampliar el receptari de la truita de riu pot ser senzill “si es pren nota dels gustos del consumidor actual que menja varietat de peix i amb diferents preparacions sempre que aquest producte estigui net d’espines i es presenti de forma acurada i atractiva”, creu l’alcalde.
Pastís de truita de riu guarnit amb amanida o salsa; filets de truita a la planxa o al forn; tàrtars; fregits; marinats… les possibilitats que van mostrar ahir els alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida són moltes i podem dir que, encara, hi ha molt a fer.

160406TritesRiu[:es]El Ayuntamiento de Alfarràs apuesta por la Trucha y el reconocido Melocotón de Pinyana como ingredientes protagonistas y de identidad del turismo gastronómico de la localidad. “Tanto la trucha como el melocotón son dos productos locales de alta calidad y buena acogida gustativa por parte del consumidor”, explica el alcalde de la localidad, Kleber Esteve.
Recuperar la Trucha como propuesta de menú y carta en los diferentes restaurantes del entorno y desestacionalizar la cocina del melocotón con todo tipo de conservas son dos de los objetivos de esta estrategia de turismo gastronómico que el Ayuntamiento concreta con la Feria del melocotón de Pinyana, en el mes de octubre, y la Muestra Gastronómica de la Trucha de Alfarràs, en abril.

Promocionar y ampliar el recetario de la trucha puede ser sencillo “si se toma nota de los gustos del consumidor actual que come variedad de pescado y con diferentes preparaciones siempre que este producto esté limpio de espinas y se presente de forma cuidadosa y atractiva” , cree el alcalde.

Pastel de trucha adornado con ensalada o salsa; filetes de trucha a la plancha o al horno; tártaros; fritos; marinados … las posibilidades que mostraron ayer los alumnos de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida son muchas y podemos decir que, todavía, queda mucho por hacer.

160406TritesRiu[:en]The Townhall of Alfarràs bets for the trout and the peach of Pinyana recognized as protagonists of gastronomic tourism of the town. “Both trout and peach are two local products of high quality and good taste acceptance by the consumer,” says the mayor of the town, Kleber Esteve.

Introduce the trout in the menu of the different restaurants of this zone and make the peach consumtion as something common any season are two of the objectives of gastronomic tourism of that particular Town Hall with the Fair of Pinyana peach in October, and the Gastronomic Festival of Alfarràs Trout, in April.

Promote and expand trout recipies can be simple “If you notice the tastes of today’s consumer who eats a wide variety of fish and prepared in many ways proves that the product is clean if it is carefully and attractive presented” believes the Mayor.

Trout cake garnished with salad or sauce; trout fillets grilled or baked; Tatars; fried; Marinated … the possibilities the students of the School of Hospitality and Tourism of Lleida showed yesterday were many and we can say that there is much to be done.

160406TritesRiu[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats