Restaurants de Lleida en campanya solidàriaRestaurantes de Lleida en campaña solidaria

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Restaurant Mannelli i Marisqueria Noray, de Lleida; Cal Farré de Vallfogona de Balaguer; GAB’ de Talarn; Aravell Restaurant d’Aravell; Hotel Font del Genil d’Arsèguel; Tabernas Uratu d’Arties, Bossòst i Vielha; i Monestir de les Avellanes de les Avellanes; són els deu restaurants lleidatans que participen en la campanya “Restaurantes Contra el Hambre”.
Aquesta iniciativa solidària va estar presentada a Madrid aquesta setmana per l’escriptora Carmen Posadas i el xef Darío Barrio. En total, participen 27 associacions d’hostaleria i 300 restaurants que des de les cartes dels seus establiments ofereixen als comensals la possibilitat de ser solidaris destinant part de l’import a la campanya contra la fam.Restaurant Mannelli y Marisqueria Noray, de Lleida; Cal Farré de Vallfogona de Balaguer; GAB’ de Talarn; Aravell Restaurant de Aravell; Hotel Font del Genil de Arsèguel; Tabernas Uratu de Arties, Bossòst y Vielha; y Monestir de les Avellanes de les Avellanes; son los diez restaurantes leridanos que participan en la campaña “Restaurantes Contra el Hambre”.
Esta iniciativa solidaria fue presentada en Madrid esta semana por la escritora Carmen Posadas y el chef Darío Barrio. En total, participan 27 asociaciones de hostelería y 300 restaurantes que des de les cartas de sus establimentos ofrecen a los comensales la posibilidad de ser solidarios destinando parte del importe a la campaña contra el hambre.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats