La Fecoll aposta per la música a CervisiaLleidaLa Fecoll apuesta por la música en CervisiaLleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ilerband, Pixie & Dixie, En Clau Elvis, Moniatos Solidaris i Sac Espectacles seran el cartell de concerts i espectacles de la segona edició de CervisiaLleida, la Fita de la Cervesa, que s’inicia avui divendres, dia 15 d’octubre.
Amb aquest programa la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol, organitzadora de la mostra, ha volgut potenciar l’espectacle i els concerts com a complement de la cervesa i la gastronomia de CervisiaLleida, segons ha explicat el seu president Xavier Pérez.
Ilerband, composada per una vintena de músics majoritàriament membres de la Banda Municipal de Lleida de vent fusta, vent metall i percussió i sota la direcció del clarinetista Joan Pere Roselló, donarà ambientació musical aquesta tarda, jornada inaugural de la fira (entre les 19.00 i les 20.30 hores).
Pel que fa als Pixie & Dixie, amb les seves versions de música dixieland, jazz, swing i altres estils, obrirà els concerts aquesta nit, de 20.30 a les 24.00 hores, a l’escenari de CervisiaLleida. La Midnight Travel Band i Josep Alriols portaran el seu espectacle “En Clau Elvis” a l’escenari de la fira cervesara, demà, dissabte per la nit a partir de les 22.30 hores. El cartell musical de Cervisia es tancarà diumenge, a les 18.30 hores, amb un concert dels Moniatos Solidaris.
Finalment, Sac Espectacles amb l’ambientació “Esbojarrats Cervesers” donaran caliu i festa al pavelló 3 del Camps Elisis durant tot el cap de semana.Ilerband, Pixie & Dixie, En Clau Elvis, Moniatos Solidaris y Sac Espectacles seran el cartel de conciertos y espectáculos de la segunda edición de CervisiaLleida, la Fita de la Cervesa, que se inicia hoy viernes, dia 15 de octubre.
Con este programa la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol, organizadora de la muestra, ha querido potenciar el espectáculo y los conciertos como complemento a la cerveza y la gastronomia de CervisiaLleida, según ha explicado su presidente Xavier Pérez.
Ilerband, compuesta por una veintena de músicos mayoritariamente miembres de la Banda Municipal de Lleida de viento madera, viento metal y percusión y bajo la dirección del clarinetista Joan Pere Roselló, dará ambientación musical esta tarde, jornada inaugural de la feria (entre las 19.00 y las 20.30 horas).
Por lo que respecta a los Pixie & Dixie, con sus versiones de música dixieland, jazz, swing y otros estilos, abrirá los conciertos esta noche, de 20.30 a las 24.00 horas, en el escenario de CervisiaLleida. La Midnight Travel Band y Josep Alriols llevaran su espectáculo “En Clau Elvis” al escenario de la feria cervecera, mañana, sábado por la noche a partir de las 22.30 horas. El cartel musical de Cervisia se cerrará domingo, a las 18.30 horas, con un concierto de los Moniatos Solidaris.
Por último, Sac Espectacles con la ambientación “Esbojarrats Cervesers” darán ambiente y fiesta pavellón 3 del Camps Elisis durante todo el fin de semana.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats