[:ca]Ratafia de Licors Portet per a l’Aplec[:es]Ratafía de Licors Portet para el Aplec[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170525ratafiaa

[:ca]La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) ha presentat aquest mes de maig la Ratafia de l’Aplec del Caragol; un nou producte oficial que els collistes podran adquirir a través de la Central de Compres de l’entitat, amb preu especial per a les colles.

El producte ha estat elaborat per Licors Portet de La Pobla de Segur i està fet a base de nous verdes del Pallars Jussà, concretament de plantacions de Llimiana i Aransís, concentrat de peres de Lleida i un toc d’espècies: nou moscada, clau i canyella. El resultat és un licor amb un sabor dolç i ben equilibrat que resulta un bon digestiu per a després dels àpats. La presentació es va celebrar a l’Espai Gastronòmic de la Fecoll amb l’assistència del president de l’entitat, Xavier Pérez, el vicepresident, Ferran Perdrix i el gerent de Licors Portet, Àngel Portet.[:es]La Federación de Peñas del Aplec del Caracol (Fecoll) ha presentado este mes de mayo la Ratafia del Aplec del Caracol; un nuevo producto oficial que los peñistas podrán adquirir a través de la Central de Compras de la entidad, con precio especial para las peñas.

El producto ha sido elaborado por Licores Portet de La Pobla de Segur y está hecho a base de nueces verdes del Pallars Jussà, concretamente de plantaciones de Llimiana y Aransís, concentrado de peras de Lleida y un toque de especias: nuez moscada, clavo y canela. El resultado es un licor con un sabor dulce y bien equilibrado que resulta un buen digestivo para después de las comidas. La presentación se celebró en el Espacio Gastronómico de la Fecoll con la asistencia del presidente de la entidad, Xavier Pérez, el vicepresidente, Ferran Perdrix y el gerente de Licores Portet, Ángel Portet.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats