[:ca]Exhibició de cuina Nikkei amb César Mory a Lo Tall[:es]Exhibición de cocina Nikkei con César Mory en Lo Tall[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170518CesarAlbert

[:ca]Els socis de la Societat Gastronòmica Lo Tall van poder gaudir de tota una exhibició de cuina Nikkei (nom de fusió de les cuines peruana i japonesa) el passat dijous dia 4 de maig.

El cuiner peruà, i lleidatà d’adopció, César Mory –que ha estat soci de Lo Tall fins que es va traslladar a Garòs per obrir el restaurant Arraitzes–, va voler trobar-se amb els seus companys per a compartir el menú de tast que ofereix en l’establiment aranès, junt amb altres especialitats de la Val d’Aran.

Pisco Sour de Chicha morada; Maki de llagostins i salmó amb salsa criolla; i Trio de causes (elaborades amb vieira, llagostí i esturió), van ser els aperitius que es van servir durant la trobada.

El “Tiradito” de corball salvatge; el Cevitxe de truita de Tavascan amb llet de tigre de coco; i el “Seco” de vedella amb parmentier de carabassa i foie; els plats principals de la nit.
A les postres, “Mazamorra” morada amb gelat de lúcuma i escuma de crema catalana i Chilcano.

[:es]Los socios de la Sociedad Gastronómica Lo Tall pudieron disfrutar de toda una exhibición de cocina Nikkei (nombre de fusión de las cocinas peruana y japonesa), el pasado jueves día 4 de mayo.

El cocinero peruano, y leridano de adopción, César Mory -que ha sido socio de Lo Tall hasta que se trasladó a Garòs para abrir el restaurante Arraitzes-, quiso encontrarse con sus compañeros para compartir el menú de degustación que ofrece en el establecimiento aranés, junto con otras especialidades del Valle de Aran.

Pisco Sour de Chicha morada; Maki de langostinos y salmón con salsa criolla; y Trio de causas (elaboradas con vieira, langostino y esturión), fueron los aperitivos que se sirvieron durante el encuentro.

El “tiradito” de corvina salvaje; el Cevitxe de tortilla de Tavascan con leche de tigre de coco; y el “Seco” de ternera con parmentier de calabaza y foie; los platos principales de la noche.

Los postres, “Mazamorra” morada con helado de lúcuma y espuma de crema catalana y chilcano.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats