Quatre productors lleidatans seleccionats pel Club de Vins Ametller Origen

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Foto_ClubdeVins_AMETLLER

Terrer de Pallars, Comalats, Rubió de Sols i Carisma

Ametller Origen ha presentat aquest matí, dia 3 de desembre, un nou Club de Vins que compta amb vins de quatre petits productors lleidatans: Núria Bigorra de Terrer de Pallars (Figuerola d’Orcau, Pallars Jussà), Eva Bonet de Comalats (Ametlla de Segarra, Segarra), Judit Sogas de Rubió de Sols (Rubió de Baix, Noguera) i Xavier Ribes de Carisma (Montanissell i Montant de Tost, Alt Urgell). “La raó de ser d’aquest Club és fomentar la cultura del vi, reconèixer la labor dels petits cellers en la preservació de la tradició vitivinícola del nostre país, donar valor a l’origen i fer d’altaveu de tots els territoris vitivinícoles de la nostra geografia”, han defensat els impulsors del projecte.

Núria Bigorra ha incorporat al catàleg del club els vins Conca de Tremp (DO Costers del Segre, Pallars) en les seves variants blanc (100% Macabeu) o negre (Merlot i Cabernet Sauvignon), respectivament. Per la seva part, Eva Bonet ofereix en aquesta promoció el monovarietal de Cabernet Sauvignon, l’Alosa (DO Costers del Segre, Vall del Corb). Fora de denominació d’origen la participació lleidatana en aquest club es completa amb els vins monovarietals de Judit Sogas 100% Xarel·lo, Sòls Xarel i Sòls·X; i el cupatge de Gewürztraminer i Riesling, Carisma de Xavier Ribes.

“La selecció de vins dels microcellers del Club ha estat avalada per un equip d’enòlegs i per la comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras, que apadrina la iniciativa”, han explicat els responsables del club.

Així, Ametller Origen ha seleccionat vins d’altres elaboradors catalans com: Blanca Ozcáriz (Jardí dels Sentits), Pere Lluch (Un sol Cel), Francesc Boronat (Tanca els Ulls), Eli de Anguera (Nubac), Míriam Chivite (Baldufa Vins), Anne-Josephine Cannan (La Copa Llena) i Moez Aoun (Xic del Mel).

Ametller Origen és un grup d’Alimentació de Catalunya especialitzat en producte fresc i elaborats. Amb uns orígens agrícoles que es remunten al 1830, la companyia compta actualment amb 1.247 ha de finques al llarg de l’eix mediterrani, de les quals 105 són de cultiu vitivinícola, i un total de 109 botigues a Catalunya.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats