[:ca]Purgatori, entre les joies de Cellers Torres[:es]Purgatori, entre las joyas de Bodegas Torres[:en]Purgatori, among the jewels of Torres wineries[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]Una campanya digital de Cellers Torres promociona el vi DO Costers del Segre Purgatori 2013 com una de les joies del grup bodeguer català, juntament amb els vins Mas la Plana 2012 (DO Penedès) i el Milmanda 2104 (DO Conca de Barberà).

La campanya, amb l’eslògan “El secret dels àngels”, defineix Purgatori 2013 com “una de les novetats més recents de la Família Torres i el seu primer Costers del Segre. S’elabora a la finca lleidatana de L’Aranyó, en el cor dels Garrigues, una finca que alberga una masia del 1780 que havia pertangut a l’Abadia de Montserrat”. La campanya afegeix que, en aquesta granja, “s’hi destinaven als monjos díscols per conrear la terra, ja que les condicions de vida eren dures i el clima extrem, però aviat van descobrir que era el lloc idoni per al cultiu de la vinya”. La del 2013 és la segona anyada de Purgatori, un vi intens i elegant, de perfil mediterrani i producció limitada, elaborat amb un cupatge de les varietats carinyena, garnatxa i syrah.[:es]Una campaña digital de Bodegas Torres promociona el vino DO Costers del Segre Purgatori 2013 como una de las joyas del grupo bodeguero catalán, junto con los vinos Mas la Plana 2012 (DO Penedès) y el Milmanda 2104 (DO Conca de Barberà).

La campaña, con el eslogan “El secreto de los ángeles”, define Purgatori 2013 como “una de las novedades más recientes de la Familia Torres y su primer Costers del Segre. Se elabora en la finca leridana de El Aranyó, en el corazón de Les Garrigues, una finca que alberga una masía de 1780 que había pertenecido a la Abadía de Montserrat”. La campaña añade que, en esta granja, “se destinaban a los monjes díscolos para cultivar la tierra, ya que las condiciones de vida eran duras y el clima extremo, pero pronto descubrieron que era el lugar idóneo para el cultivo de la vid”. La de 2013 es la segunda añada de Purgatori, un vino intenso y elegante, de perfil mediterráneo y producción limitada, elaborado con un coupage de las variedades cariñena, garnacha y syrah.[:en]A digital campaign by Bodegas Torres promotes the DO Costers del Segre Purgatori 2013 wine as one of the jewels of the Catalan winery group, along with the Mas la Plana 2012 wines (DO Penedès) and the Milmanda 2104 (DO Conca de Barberà).

The campaign, with the slogan “The secret of the angels”, defines Purgatori 2013 as “one of the most recent novelties of the Torres Family and its first Costers del Segre. It is made in the Lleida estate of El Aranyó, in the heart of Les Garrigues, a farm that houses a farmhouse of 1780 that had belonged to the Abbey of Montserrat. The campaign adds that, in this farm, “they were destined to the unruly monks to cultivate the land, since the living conditions were harsh and the climate was extrem, but soon they discovered that it was the ideal place for the cultivation of the vine”. The 2013 is the second vintage of Purgatori, an intense and elegant wine, with a Mediterranean profile and limited production, made with a blend of the Cariñena, Garnacha and Syrah varieties.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats