Promoció de la cuina i els productes catalans a la XinaPromoción de la cocina y los productos catalanes en la China

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La gastronomia com a eix de la promoció dels productes alimentaris catalans a la Xina va ser el marc de la participació del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) en l’organització de la Setmana de Catalunya durant l’Exposició Universal de Xangai 2010.
La Setmana de Catalunya es va obrir, el passat dilluns dia 24 de maig, amb la presentació al Pavelló d’Espanya dels menús que oferirà durant aquests set dies el restaurant Acqua del Gran Hotel Melià Shanghai, dissenyats pel cuiner català Ramon Freixa, amb la col·laboració del cuiner xinès Da Dong, i elaborats amb productes catalans. La fusió entre Freixa i Dong, especialista en algunes de les cuines més emblemàtiques xineses, representa el lligam de cooperació que ofereix Catalunya a la Xina, una cooperació que es fonamenta en una cosa tan bàsica i alhora tan creativa com és l’intercanvi comercial en alimentació i gastronomia.
D’altra banda, dimecres 26 de maig, Prodeca va signar un acord amb les escoles de cuina Shanghai Cuisine Restaurant and Technical Training Center i Shanghai Pudong International Trading Center en virtut del qual aquests centres, que compten amb més de 3.000 alumnes cada any, assumeixen la promoció i difusió de la Beca Internacional Ferran Adrià per a Xina entre els seus alumnes i exalumnes i, alhora, Prodeca es compromet a incorporar-les com a institucions de formació culinària de referència a l’hora d’avalar les candidatures que es presentin per optar a la Beca Internacional Ferran Adrià.
Així mateix, l’empresa pública catalana també ha aprofitat la seva estada a la Xina pera a arribar a un acord amb la cadena Golden Jaguar de Xangai per a la promoció de cava en els banquets de casament que organitza aquest prestigiós restaurant.
L’objectiu en aquesta promoció és facilitar a les empreses catalanes un marc de promoció comercial per ampliar la seva presència i valor en un mercat competitiu com és el de Xangai. Per la seva banda, Golden Jaguar veu en la promoció de cava l’oportunitat d’oferir un producte singular i de prestigi als seus clients, que pot decantar l’organització d’una celebració en els seus establiments.La gastronomía como eje de la promoción de los productos alimentarios catalanes en la China fue el marco de la participación del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) en la organización de la Semana de Cataluña durante la Exposición Universal de Shanghai 2010.
La Semana de Cataluña se abrió, el pasado lunes día 24 de mayo, con la presentación en el Pabellón de España de los menús que ofrecerá durante estos siete días el restaurante Acqua del Gran Hotel Melià Shanghai, diseñados por el cocinero catalán Ramon Freixa, con la colaboración del cocinero chino Da Dong, y elaborados con productos catalanes. La fusión entre Freixa y Dong, especialista en algunas de las cocinas más emblemáticas chinas, representa el vínculo de cooperación que ofrece Cataluña en la China, una cooperación que se fundamenta en una cosa tan básica y a la vez tan creativa cómo es el intercambio comercial en alimentación y gastronomía.
Por otro lado, el miércoles 26 de mayo, Prodeca firmó un acuerdo con las escuelas de cocina Shanghai Cuisine Restaurando and Technical Training Center y Shanghai Pudong International Trading Center en virtud del cual estos centros, que cuentan con más de 3.000 alumnos cada año, asumen la promoción y difusión de la Beca Internacional Ferran Adrià para China entre sus alumnos y ex-alumnos y, a la vez, Prodeca se compromete a incorporarlas como instituciones de formación culinaria de referencia a la hora de avalar las candidaturas que se presenten para optar a la Beca Internacional Ferran Adrià.
Asimismo, la empresa pública catalana también ha aprovechado su estancia en la China pera a llegar a un acuerdo con la cadena Golden Jaguar de Shanghai para la promoción de cava en los banquetes de casamiento que organiza este prestigioso restaurante.
El objetivo en esta promoción es facilitar a las empresas catalanas un marco de promoción comercial para ampliar su presencia y valor en un mercado competitivo como es el de Shanghai. Por su parte, Golden Jaguar ve en la promoción de cava la oportunidad de ofrecer un producto singular y de prestigio a sus clientes, que puede decantar la organización de una celebración en sus establecimientos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats